Erman Toroğlu Sert Konuştu! Sefiller ve Reziller - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu Sert Konuştu! Sefiller ve Reziller

Erman Toroğlu Sert Konuştu! Sefiller ve Reziller

Adama derler ki; Kısa kes Aydın havası olsun! Pekala biz de öyle başlayalım.

11.04.2017 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray 'rezil' bir futbol oynadı. Rezil oğlu rezil mücadele etti. Teknik direktör sefil bir takım hazırlamış. Çıkardığı takım sefil oğlu sefil. Dün gece Victor Hugo'nun 'Sefiller' adlı romanı geldi aklıma… Victor Hugo bu maçı seyredebilseydi eğer 'Sefiller'in yanına 'Reziller' diye bir kelime daha koyardı.

Uzun yıllar G. Saray'a karşı da oynadım, seyrettim de… Böyle bir G.Saray hayatımda görmedim. Sahada mücadele eden her takım yönetimlerinin aynasıdır. Yani yukarıda söylediğim her kelime aynen yönetim için de geçerlidir.

Böyle acemi bir yönetim bu Galatasaray'ı felakete sürükler. Teknik direktörlük "asarımkeserim" ile olmaz. Yaklaşımcı olacaksın!

Eğer intikam da alacaksan sıcak sıcak almayacaksın.

İntikam soğuk yenen bir yemektir.

Bir de teknik direktörün kıçı-başı oynamayacak.

Sen Kardemir Karabük'ü yarı yolda bırak, sonra işte böyle çarpılırsın.

Bakınız! Şu dakikaya kadar taktik maktik yazmadık. Zaten yazmaya da gerek yok.

Ayağına kurşun sıktı

Maç kadrosuna baktım. Podolski ile Sneijder yedekte… Bu demektir ki sakat değiller.

Teknik direktör kapris yapıyor. Neyin kaprisi kardeşim! Galatasaray olarak senin cezan bitmiş, Avrupa'ya gideceksin. Bu futbolcular da hâlâ senin futbolcuların. Limonun suyunu son damlasına kadar sıkacaksın. Seneye satar mısın, satmaz mısın onu ligin bitiminde düşünürsün. Ayağına kurşun sıkmazsın!

Başakşehir belki de bu sezonun en iyi futbolunu oynadı. Ama Başakşehir 3-4 haftadır sallanıyordu.

Bu skoru Başakşehir çok iyi olduğu için mi kazandı, yoksa karşısında "sefilleri ve rezilleri" oynayan teknik direktör ve futbolcuları dahil Galatasaray yüzünden mi kazandı.

Biz yine yiğidin hakkını yiğide verelim.

Başakşehir bileğinin hakkıyla kazandı.

Galatasaray kötüymüş, Başakşehir o işe bakmaz.

İlk yarıda bir pozisyon var inanılır gibi değil!

Başakşehir kenardan bir serbest vuruş kazandı.

Yalçın ceza alanı içine girdi kafa vurmaya.

Bu sırada Yalçın'ı marke eden Galatasaraylı futbolcu kimdi biliyor musunuz; Josue…

Tam bir komedi filmiydi

Josue ile Yalçın 60 tane kafa pozisyonuna çıksalar 90(!) tanesine Yalçın vurur. Yalçın, Josue'ye göre 17 cm daha uzun. Bir de sıçrama olayına bakın Yalçın ile Josue'nin. Josue, Yalçın'ın yanından hava topunda bir tek şartla vurabilir.

O da top Yalçın'ın bel hizasına gelirse... Yani bir tam bir komedi filmi izledik dün akşam.

İlk yarı skor 2-0… Bu sahaya çıkan Galatasaray kadrosu ne mücadele edip top kapabiliyor, ne hücum yapabiliyor. Podolski ile Sneijder'in 15 dakika ısındırıp maça alması lazım. Ama bu teknik adam resmen dalga geçiyor.

Maç 3 oluyor, 10 dakika daha bekliyor. Sneijder ve Podolski'yi ikisini birden alıyor oyuna.

Bu futbolcular demezler mi Tudor'a, "Senin anan güzel mi?" diye. Bu futbolcular ikili mücadeleye girip, koşup sakatlanma riskine girerler mi artık! Bu olay şunu gösteriyor. Tudor, futbolcu kalitesi olarak ve insan kalitesi olarak Sneijder ile Podolski'nin altında eziliyor! Maalesef bazı Hırvatlar'da bu iş vardır. Yani aşağılık kompleksi.

Galatasaray için ikincilik artık hayal.

Kupa 2'ye giderler mi? Bilinmez...

Muslera'nın suratına bakıyorum.

'Bu sene lig bitse de ben de şu takımdan kurtulsam' havasında. Çünkü Muslera'ya bu takımda hakikaten yazık oluyor.

Bu kafayla ve bu yönetimle Galatasaray'ın seneye de bir şey yapamayacağı net gözüküyor.

ACABAAA!

Başakşehir aynı standartlarda giden bir takım. Kadrolarını fazla değiştirmiyorlar. Yan yana oynamanın avantajları var. Ama bu son 1 aydır keyif vermiyorlardı.

Dün akşam bu keyfi verdiler.

Eğer mağlup olsalardı işin rengi değişecekti. Hani olmaz ya aklıma şu da gelmiyor değil; Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ hasta G.Saraylıdır. Başakşehir Teknik Direktör Abdullah Avcı için de "Galatasaraylı" derler.

Acaba Gümüşdağ, maç 3 olduktan sonra "Aman hoca çocuklara söyle. Çok fazla gitmesinler" mi dedi acabaaa? Abdullah Avcı, sahaya haber gönderip bunu futbolculara söylerken oyuna aldığı yedek kulübesindeki Pektemek'i 'es' mi geçti acabaaa? Pektemek, haberi olmadığı için mi o kadar koşup dördü attı acabaaa?

Adebayor mu? Hayatının en rahat maçlarından birini oynadı.

Leblebi gibi goller attı.

Tahmin ediyorum o da şuna şaşırmıştır; "Bu Podolski ile Sneider, yollarını şaşırıp da bu takıma nasıl düştüler acaba?" demiştir.

Kaynak: Fotomac

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Erman Toroğlu Sert Konuştu! Sefiller ve Reziller - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.

  • Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık
    15:30 Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık

    Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazandıkları muhteşem bir sezon yaşadıklarını söyledi. Garnier, takımın hedeflere ulaşmak için birlikte hareket ettiğini ve Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu belirtti. Ayrıca, kazanılan kupaların kendisi için en özel sezon olduğunu ve önümüzdeki sezon planlamasında bazı değişiklikler olacağını ifade etti.

  • Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak
    15:24 Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu nedeniyle kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Koşu, iki farklı güzergahta gerçekleşecek ve etkinlik süresince belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.

  • Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor
    15:19 Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor

    TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. Toplantının ertelenmesi durumunda ise 14 Mayıs Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

  • Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı
    15:19 Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı

    Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne katıldı. Yılmaz, çocuklarla birlikte yüzünü boyadı, oyun oynadı ve çocuklara bisiklet vereceklerini müjdeledi. Şenlikte konuşan Yılmaz, organizasyonda görevli herkese teşekkür etti.


Advertisement