Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması - Son Dakika
Güncel

Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

CHP Genel Sekreteri Tekin, İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu başkanlığında bir heyetin, bölgeye gitmek üzere görevlendirildiğini bildirdi.

28.10.2014 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu başkanlığında bir heyetin, işçilerin mahsur kaldığı Ermenek'e gitmek üzere görevlendirildiğini bildirdi.

Tekin, yazılı açıklamasında, Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesindeki kömür ocağında işçilerin mahsur kaldığını öğrendiklerini belirtti.

İşçilerin sağ salim kurtulmasını dilediklerini vurgulayan Tekin, "Her zaman olduğu gibi bu kazada da CHP, işçi kardeşlerimizin yanında olacak ve sorunlarının çözümü için elinden geleni yapacaktır" ifadesini kullandı.

Tekin, İstanbul Milletvekili Erdoğdu başkanlığında bir CHP heyetinin Ermenek'e gitmek üzere görevlendirildiğini de bildirdi.

Manisa Milletvekili Özgür Özel ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Ertuğrul'un yer aldığı heyetin bölgede incelemelerde bulunacağını belirten Tekin, heyetin ayrıca Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sunulmak üzere bir raporda hazırlayacaklarını da kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement