Eroğlu: "AK Parti'nin yaptıklarını hiçbir parti yapamadı" - Son Dakika
Güncel

Eroğlu: "AK Parti'nin yaptıklarını hiçbir parti yapamadı"

Eroğlu: "AK Parti\'nin yaptıklarını hiçbir parti yapamadı"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti'nin yaptıklarını hiçbir partinin yapamadığını belirterek, "Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü olduğum zaman, geçmiş hükümet 3,5 yılda 9 tes...

18.10.2013 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti'nin yaptıklarını hiçbir partinin yapamadığını belirterek, "Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü olduğum zaman, geçmiş hükümet 3,5 yılda 9 tesis açamamış. Biz şimdi 400 tesis açıyoruz. Bütün dünyada, başı dik bir Türkiye var" dedi.

Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'ın merkez Beyyazı beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Eroğlu, belde meydanında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyük hedefleri ve bu asırda yıldızı parlayan çok önemli bir ülke olduğunu söyledi.

Türkiye ekonomisini 16. sıraya yükselttiklerini belirten Eroğlu, "Ama bu yeterli değil. Türkiye 20 büyük ekonomi içinde yeri olan bir ülke. Bu bizi tatmin etmediği için 2023 yılında Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına yerleştirmek için gayret ediyoruz. Hedef 2023" diye konuştu.

Gençler için daha büyük hedefler hazırladıklarını aktaran Eroğlu, İstanbul'un fethinin 600. yılının 2053 yılında kutlanacağını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Bir de Malazgirt'te bu yıl 'Malazgirt Zafer Ormanı' kuruyoruz. 1071 adet boylu fidanı her yıl dikiyoruz. Bu yıl başladık. 26 Ağustos 1071 tarihindeki büyük zaferin bininci yılını 2071'de kutlayacağız. Şimdi yeni doğan çocuklar, o tarihte Türkiye'yi çok daha ileriye taşıyacaklar."

- "AK Parti'nin yaptıklarını hiçbir parti yapamadı"

Eroğlu'nun konuşması sırasında bir vatandaşın, yol açarken ekinlerinin biçildiğini iddia etmesi ve buna tepki göstermesi üzerine Eroğlu, beldeye daha öncede geldiğini ve vatandaşlarla kucaklaştığını anlattı.

Vatandaşa "gevezelik" yapmamasını, böyle bir terbiyesizliğin olmayacağını söyleyen Eroğlu, şöyle devam etti:

"Bayram için geldim. Siyasi konuşma yapmamı istiyorsanız yapayım. AK Parti'nin yaptıklarını hiçbir parti yapamadı. Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü olduğum zaman geçmiş hükümet 3,5 yılda 9 tesisi açamamış. Biz şimdi 400 tesis açıyoruz. Bütün dünyada, başı dik bir Türkiye var. Bütün dünyada yüzde 20 işsizlik var ama Türkiye'de işsizlik azalıyor. Şu anda her yıl fakir fukaraya muazzam bir yardım yapılıyor. Geçen yıl sadece 5 milyon lira Afyonkarahisar'da fakir fukaraya yardım yapıldı. Daha önce bu paralar nereye gidiyordu? Hortuma gidiyordu."

"Ben iflas etmiş kurumlara geldim. İSKİ'yi daha önceki yönetimler soyup soğana çevirmişler" diyen Eroğlu, şöyle konuştu:

"Su yok, para yok. 1.5 milyar dolar borç bırakmışlar ama Allah'a şükür biz bütün hortumları kestik ve ben millete hizmet olarak 600 tesis açtım. Bayramın tadını bozmanın manası yok. Böyle bir densizlik olamaz. Biz konuşma yapıyoruz Kurban Bayramı için siyasi bir konuşma yapmıyoruz. Ben AK Parti'nin adını andım mı? Bunlara rağmen hizmet yapmaya devam edeceğiz."

Eroğlu, Türkiye'nin daha da büyüyeceğini ve gelişerek çok daha güzel olacağını sözlerine ekledi.

Eroğlu, daha sonra Çıkrık ve Çayırbağ beldelerine giderek vatandaşlarla bayramlaştı.

-beyyazı beldesi

-bayramlaşma

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eroğlu: 'AK Parti'nin yaptıklarını hiçbir parti yapamadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement