Eroğlu: Allah'a Şükür Bizim Yüzümüz Ak - Son Dakika
Güncel

Eroğlu: Allah'a Şükür Bizim Yüzümüz Ak

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesini ziyaret eden Bakan Eroğlu, Sandıklı'ya yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

25.03.2014 01:20  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Isparta mitinginde, "Ben maliyeciyim, para nasıl götürülür çok iyi bilirim" dediğini hatırlatarak, "Vallahi ben de şahidim. Neden şahidim biliyor musunuz? İSKİ'de parayı nasıl götürdüklerini ben çok iyi biliyorum. Çünkü şeytanın aklına gelmeyecek numaralarla parayı götürmüşler. Kocaeli'de, Yuvacık Barajı'nda 4.5 milyar dolar tamamen soyulmuş, onu da mahkemeye verdik" dedi.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesini ziyaret eden Bakan Eroğlu, belde meydanında yaptığı konuşmada, Sandıklı'ya yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Eroğlu, Akharım için de projelerinin olduğunu anlatarak, partisinin belediye başkan adayı Ramazan Erduran'a destek istedi.

AK Parti hükümetlerinin, muhalefetin hayal edemediği yatırımları yaptığını belirten Eroğlu, "Sırf bu hemşehriniz, şu ana kadar 268 dev baraj yaptı, Türkiye'nin en büyük barajını bu kardeşiniz yaptı. Sandıklı da baraj ve göletlerden faydalandı. Allah'a şükür, devletin parası bol. Bizden önceki hükümetler, bankaları soydurdular, Merkez Bankası'nın döviz rezervini erittiler, aynı zamanda 23.5 milyar dolar borç bıraktılar, yatırım da yapamadılar. Ama biz ise destan yazıyoruz" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Isparta mitinginde, "Ben maliyeciyim, para nasıl götürülür çok iyi bilirim" dediğini aktaran Eroğlu, şöyle devam etti:

"Vallahi ben de şahidim. Neden şahidim biliyor musunuz? İSKİ'de parayı nasıl götürdüklerini ben çok iyi biliyorum. Çünkü şeytanın aklına gelmeyecek numaralarla parayı götürmüşler. Kocaeli'de, Yuvacık Barajı'nda 4.5 milyar dolar tamamen soyulmuş, onu da mahkemeye verdik. Bu kardeşiniz çıkardı skandalı. Dolayısıyla 'el hak' Kılıçdaroğlu çok doğru söylüyor. Allah'a şükür bizim yüzümüz ak. Biz geçen gün bir gölet inşa ettik, 32 metre uzunluğunda, sulaması ile beraber. DSİ Genel Müdürümüze sordum, 'bu yükseklikte bir göleti geçmişte kaç yılda bitirdiniz, şimdi kaç yılda bitiriyorsunuz' diye. Cevap verdi, 'sadece göleti 22 yılda bitirdik ve 45 trilyona bitirdik.' Aynı yükseklikte ki göleti biz, 1 yılda bitirdik, sulaması dahil 4.5 milyon liraya. Geçmişte ilaç lobisi vardı, Kılıçdaroğlu çok iyi bilir, doğru söylüyor, 'Ben maliyeciyim para nasıl götürülür çok iyi bilirim' diyor. Şimdi size soruyorum, eczaneye gidin sorun. Bu ilaç Kılıçdaroğlu zamanında kaça satılıyordu, şimdi kaç liraya satılıyor diye bir sorun. Peki size soruyorum bu paraları kim kazanıyordu. Eczacı kazanmıyordu, esas ilaç vurgunu yapanlar kazanıyordu. Para onların cebine gidiyordu, bu paralar sizden çıkıyordu. Artık faiz lobisine para kaptırmıyoruz. İlaç lobisinin de hortumlarını kestik. Milletten aldığımızı millete hizmet olarak aktarıyoruz."

Akharım beldesinin ardından Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk beldesine geçen Eroğlu, AK Parti Taşoluk Belediye Başkan adayı Murat Öner'e destek istedi.

Sinanpaşa ilçesine bağlı Serban beldesinde de vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, AK Parti adayı Abdurrahim Aktoprak'ı Serban Belediye Başkanı seçmelerini istedi.

Muhabir: Ali Kemal Akan, Mustafa Güngör
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Eroğlu: Allah\'a Şükür Bizim Yüzümüz Ak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eroğlu: Allah'a Şükür Bizim Yüzümüz Ak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement