Eroğlu: "Türk Milleti Asırlardır Hiçbir Şekilde Esarete Boyun Eğmemiştir" - Son Dakika
Güncel

Eroğlu: "Türk Milleti Asırlardır Hiçbir Şekilde Esarete Boyun Eğmemiştir"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türk milleti asırlardır hiçbir şekilde esarete boyun eğmemiştir.

26.08.2017 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türk milleti asırlardır hiçbir şekilde esarete boyun eğmemiştir. Ben de bu milletin bir evladı olmaktan dolayı gerçekten gurur duyuyorum." dedi.

Eroğlu, Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesindeki Giresunlular Şehitliği Kültür Evi ve Mescit açılışında yaptığı konuşmada, bugünlerin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu ülke maalesef, bu vatanı işgal etmek isteyen bazı devletlerin daima hile ve desiselerine maruz kalmıştır." diye konuştu.

Vatan topraklarında minarelerden ezanların ilelebet okunacağını vurgulayan Bakan Eroğlu, "Onların hile ve desiseleri, planları varsa, Allah'ın da bir planı var. Allah'ın izniyle bu şanlı bayrak bu topraklarda ilelebet dalgalanacaktır." ifadelerini kullandı.

Türk milletinin kahraman bir millet olduğunu ve tarihinde hiçbir zaman esarete boyun eğmediğini dile getiren Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türk milleti asırlardır hiçbir şekilde esarete boyun eğmemiştir. Ben de bu milletin bir evladı olmaktan dolayı gerçekten gurur duyuyorum. İşte siz kahramanlık destanını bütün cephelerde yazdınız. Özellikle İstanbul'un fethinde, Mohaç'ta, Niğbolu'da, Malazgirt'te, Çanakkale'de, Kocatepe'de, Dumlupınar'da ve Sivritepe'de, her yerde bu kahramanlık destanını yazdınız."

"Bizim ülkemize göz koyacak olan bütün düşman ülkeleri mahfu perişan eyle"

Veysel Eroğlu, asil Türk milletinin aynı zamanda 15 Temmuz'da hain FETÖ darbe girişimine karşı da kahramanca mücadele ettiğini hatırlattı.

Türk milletinin o gün meydanlarda canı pahasına darbe girişimini püskürttüğünü ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

"Bu bakımdan sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Cenabı Allah bütün milletimizi bela ve musibetlerden muhafaza eylesin. Düşmanların şerrinden korusun. Allah ülkemize göz koyacak olan bütün düşman ülkeleri mahfu perişan eylesin. Allah, FETÖ, PKK, PYD gibi bütün terör örgütlerini perişan eylesin. Onlara silah desteği verenler, inşallah birgün o silahlar kendilerine döner. Cenabı Allah inşallah milletimizin bahtını açık eylesin."

Eroğlu ve beraberindekiler daha sonra Giresunlular Şehitliği Kültür Evi'ni gezdi.

Eroğlu: "Türk Milleti Asırlardır Hiçbir Şekilde Esarete Boyun Eğmemiştir"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eroğlu: 'Türk Milleti Asırlardır Hiçbir Şekilde Esarete Boyun Eğmemiştir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement