Eroğlu: "Türkiye'nin Önüne Geçmek Için Alçakça Planlar Yapıyorlar" - Son Dakika
Güncel

Eroğlu: "Türkiye'nin Önüne Geçmek Için Alçakça Planlar Yapıyorlar"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ülkemizin etrafında büyük bir ateş çemberi var. Haçlı seferleri bitmiş değil. Haçlı seferleri kılık değiştirdi.

26.07.2017 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ülkemizin etrafında büyük bir ateş çemberi var. Haçlı seferleri bitmiş değil. Haçlı seferleri kılık değiştirdi. DEAŞ'ı, PKK'yı, diğer terör örgütlerini kuran onlar. Bizim gönül coğrafyamızı karıştırmak, Türkiye'nin önüne geçmek için alçakça planlar yapıyorlar." dedi.

Partisinin Çankırı Gençlik Kollarınca Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda düzenlenen pikniğe katılan Bakan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, gençliğe sahip çıkmayan milletlerin destan yazamayacağını belirterek 15 Temmuz'da Türk gençlerinin hain darbe girişimine destansı şekilde karşı koyduğunu söyledi.

Türkiye'nin büyük hedefleri olduğuna işaret eden Eroğlu, "Büyük hedefi olmayan milletler tarih sahnesinden silinir. Biz büyük bir milletiz ve büyük hedeflerimiz var. Gençlerin de büyük hedefleri var. 2071 yılında Malazgirt zaferinin bininci yıl dönümünde Türkiye küresel bir güç olacak. Bu millet 21. yüzyıla damgasını vuracak." dedi.

Türkiye'nin etrafında büyük bir ateş çemberi olduğunu ifade eden Eroğlu, şöyle devam etti:

"Haçlı seferleri bitmiş değil. Haçlı seferleri kılık değiştirdi. DEAŞ'ı, PKK'yı, diğer terör örgütlerini kuran onlar. Bizim gönül coğrafyamızı karıştırmak, Türkiye'nin önüne geçmek için alçakça planlar yapıyorlar. Bir taraftan DEAŞ'a, diğer taraftan PKK'ya silah veriyorlar. Bir devlet dost gözüküyor, sırf PKK'ya silah vermek için silah fabrikası kuruyor. Gönül coğrafyamızdaki son kale Türkiye'dir. Üzerimizde çok büyük mesuliyet var. Sevgili gençler, sizlerin üzerinizdeki mesuliyet, Fatih zamanındaki gençlerden katbekat fazla. Tarihin bize yüklediği bu vazifeyi layıkıyla yerine getirmemiz lazım. Sizlerden bunu bekliyoruz."

Bakan Eroğlu, mazlum milletlerin Türkiye'yi beklediğini dile getirerek "Bosna Hersek'e gittiğimde oradaki nineler, dedeler '100 yıldan beri neredeydiniz, sizi bekledik' diyor. Gidiyoruz Afrika'ya, Orta Asya'ya, 'Sizi bekliyoruz' diyorlar. Bu milletten beklenti fazla. Yüklendiğimiz mesuliyet çok daha fazla. Tek devlet, tek vatan, tek millet ülküsünü her yere yayacağız. Güçlü bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz." diye konuştu.

Programa AK Parti Çankırı milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş da katıldı.

Konuşmaların ardından parka fidan dikildi, tedavisi tamamlanan kızıl şahin doğaya bırakıldı.

Eroğlu: "Türkiye\'nin Önüne Geçmek Için Alçakça Planlar Yapıyorlar"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eroğlu: 'Türkiye'nin Önüne Geçmek Için Alçakça Planlar Yapıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement