Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'tan kural hatası açıklaması - Son Dakika
Spor

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'tan kural hatası açıklaması

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe'yi 3-1 yendikleri maçta kural hatası yapıldığı iddiasıyla ilgili olarak, "Saha dışındaki işler bizim işimiz değil. Söylediğim gibi biz saha içindeki işlerle meşgulüz, orada da işimizi iyi yapıyoruz." dedi.

18.09.2019 19:51  Güncelleme: 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig'de hiç bir maçın kolay olmadığını söyledi. Her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirten Bulut, "Gençlerbirliği maçı da çok zor olacak. Geçen hafta Trabzonspor karşısında iyi bir performans sergilediler. Zaten iyi ve atletik bir takım. O yüzden ciddi bir şekilde hazırlanıp puan veya puanlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

"GALİBİYET ALARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Fenerbahçe'nin kural hatası nedeniyle maça itirazda bulunacak olmasına yönelik soru üzerine Bulut, işlerinin saha içindeki çalışmalar olduğunu kaydetti. Sadece saha içine odaklandıklarını vurgulayan Bulut, "Alanyaspor'umuz burada doğruları yaparak, rakibinden üstün oynayarak haklı olarak 3 puanı almıştır. Biz galibiyet alarak yolumuza devam ediyoruz. Bizim için önemli olan önümüzdeki Gençlerbirliği maçı olacaktır. Onunla ilgili de çalışmalara başladık. Saha dışındaki işler bizim işimiz değil. Söylediğim gibi biz saha içindeki işlerle meşgulüz, orada da işimizi iyi yapıyoruz." diye konuştu.

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut\'tan kural hatası açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'tan kural hatası açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Trabzon: Geçen sene bu FB hatalı tactan iki galibiyet aldı bu sende hata yok kalecileri oyunu hızlı başlatmak istedi ve oyun normal başladı ama saha dışında alıştıkları için yine her yerden torpil pesindeler... 18 11 Yanıtla Behh: Arkadaşım anlamaya çalışmak yeterli olucak kural hatasıyla yanlış karar aynı şey değil.taci yanlış vermek sorun olarak görülmüyor ama tacı yanlış kullandirtmak sorun oluyor. 5 10
  • tatar: en doğrusu hocam saha dışındaki işler haram zaten 24 3 Yanıtla
  • Eski Hakem: Maç tekrar edilmeli bir değil iki kural hatası var.Alanyalı forvet oyuncusu neredeyse aut atışını kullanacak.Kitap maçın tekrarı diyor. 3 13 Yanıtla VAR: Gözüne gözlük. 5 2 hakan: yav he he 0 1
  • gs 1905: tekrar oynanırsa onlara unutamıcakları bir ders ver 3 3 Yanıtla
  • gs 1905: erol hoca hazmedemiyorlar yenilgiyi 3 2 Yanıtla
  • ılo: Bırakın tekrar ettirsinler yenilen güreşçi maça doymazmış 2 2 Yanıtla
  • ....: Ağlamayın kuşlar 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement