Erol Buz Çalışmalarını Hızlandırdı - Son Dakika
Yerel

Erol Buz Çalışmalarını Hızlandırdı

Erol Buz Çalışmalarını Hızlandırdı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirilecek olan Çerkezköy TSO seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarını hızlandırdı.

10.05.2013 11:55  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde 26 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarını hızlandırdı.

Seçimlere 4.Meslek Grubu'ndan bağımsız adaylığını açıklayan Kapaklı'nın tanınmış iş adamlarından Erbuz ve Erma şirketlerinin sahibi Erol Buz, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Erol Buz, aynı gruptan 2.sırada seçimlere bağımsız meclis üyesi olarak hazırlanan Yağmur İnşaat'ın sahibi Hanifi Yüzbaşı ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilk durağında Alkon Kuyumculuk'un sahibi Mustafa Çelik'i iş yerinde ziyaret etti. Erol Buz ile Hanifi Yüzbaşı, Oda seçimlerinde Mustafa Çelik'ten destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Erol Buz ile Hanifi Yüzbaşı'ya teşekkür eden Mustafa Çelik, "Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda paranın ve siyasetin temsilcilerini değil, halkın temsilcilerini istiyoruz."dedi. Erol Buz ve ekibinin halkın temsilcisi olduğunu ifade eden Çelik "Erol Buz ve arkadaşları aday oldukları 4.Meslek Grubu'nda esnaf ve ticaret erbabını en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. İnşallah seçildiklerinde başarılı çalışmalar gerçekleştireceklerdir." Şeklinde konuştu.

Bölge esnaf ve ticaret erbabının da Erol Buz ile arkadaşlarını yakından tanıdığını kaydeden Mustafa Çelik, diğer esnaf ve ticaret erbabının da Erol Buz ile arkadaşlarına destek vermelerini istedi.

26 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Oda seçimlerine artık sayılı günler kaldığını ifade eden Erol Buz, kalan zaman içerisinde 4.Meslek Grubu'ndaki tüm Oda üyelerini ziyaret ederek destek isteyeceklerini söyledi. Erol Buz, liste hazırlıklarını tamamlamak üzere olduklarını ifade ederek Yağmur İnşaat'ın sahibi Hanifi Yüzbaşı'nın da kendisi ile birlikte seçimlere gireceğini açıkladı.

Buz, önümüzdeki günlerde asil ve yedek meclis üyesi aday listesini açıklayacağını söyleyerek "Uzun bir süredir çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan hazırlıklarımızı sürdürürken bir yanda da listemize son haline vermeye çalışıyoruz." Diye konuştu.

Ziyaretlerde esnafların kendilerine karşı göstermiş olduğu teveccühe teşekkür eden Buz "Biz bu yola esnaf ve ticaret erbabı ile birlikte çıktık. Onların desteği bizleri her zaman daha iyisini yapma konusunda azimlendiriyor. " dedi. Tüm Oda üyelerinin oylarına talip olduklarını kaydeden Buz şunları söyledi: "Bizler ziyaretlerimizde tüm üyelerimize ulaşarak, onların görüş ve fikirlerini alıyoruz. Hem Çerkezköy, hem Kapaklı hem de Saray'da faaliyet gösteren tüm üyelere sesimizi duyuracağız."

Yağmur İnşaat'ın sahibi Hanifi Yüzbaşı da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda yeni isimlerin görev alması için aday olduklarını ifade ederek "Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası meclisinin daha katılımcı bir yapıda oluşması için yeni isimlerin de mecliste yer almasına inanıyoruz. Bu hem daha demokratik bir ortamın oluşması hem de üyelerin daha iyi temsil edilmesi için önemlidir."

10.05.2013 11: 44: 15

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erol Buz Çalışmalarını Hızlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement