Erol Evcil Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Erol Evcil Teslim Oldu

16 yıl önce Nesim Malki'nin öldürülmesiyle ilgili olarak ömür boyu hapse mahkum olup, 2 yıl önce tahliye edilen Erol Evcil, 341 gün eksik cezasının infazı için İzmir Adliyesi'ne gidip teslim oldu

28.06.2011 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 16 yıl önce Nesim Malki'nin öldürülmesiyle ilgili olarak ömür boyu hapse mahkum olup, 2 yıl önce tahliye edilen Erol Evcil, 341 gün eksik cezasının infazı için İzmir Adliyesi'ne gidip teslim oldu.

Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi'nin Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce verilen kararı iki kez bozmasının ardından, yeniden görülen Nesim Malki cinayeti davasında, azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Erol Evcil'in tahliyesine karar verildi.

19 Eylül 2009'da Kandıra F tipi cezaevinden tahliye olan Erol Evcil'in, cezasını eksik yattığını belirleyen mahkeme yakalama kararı çıkarttı.

Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından arandığını öğrenen Erol Evcil, sabah saatlerinde yanında adamları ve avukatları ile birlikte Bayraklı Adliye Sarayına gelip, infaz savcılığı'na teslim oldu.

341 GÜN EKSİK YATMIŞ

İnfaz savcıları İbrahim Halil Dağlı ve İsa Tadık ile ayrı ayrı görüşen Erol Evcil'in, Bursa 2'ci Ağır ceza Mahkemesi'nden gelen evrakta 341 gün daha hapis yatması gerektiği belirtildi.

Bunun üzerine savcı polis çağırıp Erol Evcil'i teslim etti. Adliye karakolu nezarhathanesine konulan Evcil, işlemlerin tamamlanmasının ardından, cezasını çekmesi için Buca Kırıklar F 1 Tipi Cezaevine götürülecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erol Evcil Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement