Erol Evgin, Sanat Yılını Büyükçekmece'de Kutladı - Son Dakika
Magazin

Erol Evgin, Sanat Yılını Büyükçekmece'de Kutladı

Erol Evgin, Sanat Yılını Büyükçekmece\'de Kutladı

Türk Pop Müziğinin usta sesi Erol Evgin, 44'üncü sanat yıl dönümünü Büyükçekmece'de sanatseverlerle birlikte kutladı.

04.04.2013 11:08  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Pop Müziğinin usta sesi Erol Evgin, 44'üncü sanat yıl dönümünü Büyükçekmece'de sanatseverlerle birlikte kutladı. Büyükçekmece Çocuk Korosu ile coşkulu bir şekilde kutlanan 44'üncü sanat yıldönümünde Erol Evgin, "Oturduğum yerde çok duygusal anlar yaşadım. Kaç tane mendil ıslattım bilemem. Bu kadar duygusal olacağını hiç tahmin etmemiştim" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi, Türk Pop Müziği'nin usta sesi Erol Evgin'in 44'üncü sanat yıl dönümünü sanatseverlerle birlikte kutladı. Coşkulu bir şekilde kutlanan programda Evgin'i; Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve eşi Hatice Akgün, yakınları ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

Program, Erol Evgin'in 44'üncü yılını geride bıraktığı sanat hayatını anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı. Çocuklarından; torunlarına, yakın arkadaşlarından; çalışma arkadaşlarına kadar herkes tanıdıkları Erol Evgin'i anlattı. Daha sonra Erol Evgin'in yorumuyla Çiğdem Talu ve Melih Kibar yönetmenliğinde Büyükçekmece Çocuk Korosu sahnede yerini aldı. Büyükleri aratmayacak performansıyla izleyicilerden büyük bir beğeni toplayan Büyükçekmece Çocuk Korosu, "Bir Tanem Söyle Canım", "Hisseli Harikalar Kumpanyası", "Şen Sazı Sazın Bülbülleri"

isimli Erol Evgin'in birbirinden güzel parçalarını seslendirdi.

"BANA GÖRE BAŞKAN AKGÜN, GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR"

"Hayatımın en duygusal, en heyecanlı günlerinden birini yaşatıyorum" diyen Türk Pop Müziği'nin ustası Erol Evgin, "Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, müzisyen arkadaşlarım, halkım ve 90 tane sevgili yavrumuzla birlikte muhteşem bir gece yaşıyorum.

Oturduğum yerde çok duygusal anlar yaşadım. Kaç tane mendil ıslattım bilemem. Bu kadar duygusal olacağını hiç tahmin etmemiştim. Koro, çocukluğuma götürdü. Çocuklukta o ilkokulda, ortaokulda konser izleriz, sahneye çıkarız ya onun heyecanını ömür boyu unutamayız. Belki binlerce konser verdim ama ilkokulda ya da ortaokulda çıktığım, şarkı söylediğim günlerin tadını ve heyecanı ömür boyu unutamadım. Bana göre Başkan Akgün, geleceğe yatırım yapıyor. Bu çocuklar hayatta unutmaz bu anları" diye konuştu.

BAŞKAN AKGÜN: "ÖNEMLİ OLAN HOŞ BİR SEDA BIRAKMAKTIR"

Sanatın önemine değinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Önemli olan bu dünyada yaşamak değildir. Önemli olan bu dünyada göçtükten sonra hoş bir seda bırakmaktır, önemli olan anılmaktır. O sevgiyi Erol Evgin, Çiğdem Talu ve

Melih Kibar hak ediyor. Esas olan bizi biz yapan, atamızı, bilim adamımızı, sanatçımızı, bu ülkeye ve dünyaya nefesiyle aklıyla beyniyle dünya görüşüyle bilimiyle sanatıyla yön verilerek unutulmasıdır. İşte bizde bunun için varız ve buradayız" dedi.

Konuşmaların ardından Erol Evgin, Büyükçekmece Oda Orkestrası'nın eşliğinde Büyükçekmeceli çocukların seslendirdiği şarkılara yorumuyla eşlik etti. Şarkılarını seslendiren Evgin için, sahneye dev bir pasta getirildi. Pastayı Başkan Akgün ve yakın dostlarıyla birlikte kesen Erol Evgin, bu durum karşısında çok heyecanlandığını söyledi.

Erol Evgin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Büyükçekmecelilerle bir arada olacağının müjdesini de verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Erol Evgin, Sanat Yılını Büyükçekmece'de Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement