Erol Evgin, Terör Saldırısı Nedeniyle Ertelediği Konserini 9 Şubat'ta Verecek - Son Dakika
Güncel

Erol Evgin, Terör Saldırısı Nedeniyle Ertelediği Konserini 9 Şubat'ta Verecek

Erol Evgin, Terör Saldırısı Nedeniyle Ertelediği Konserini 9 Şubat\'ta Verecek

TÜRK pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, Kayseri'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelediği konserini 9 Şubat Perşembe günü İstanbul'da verecek.

31.01.2017 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRK pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, Kayseri'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelediği konserini 9 Şubat Perşembe günü İstanbul'da verecek.

Kayseri'de 17 Aralık 2016'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle aynı günün akşamında vereceği konseri erteleyen Erol Evgin, 9 Şubat Perşembe günü Maslak'taki TİM Show Center'da saat 21.00'de müzikseverlerle buluşacak. Konserde, efsane şarkılarını ve pop müzik klasiklerini seslendirecek Erol Evgin, müzikseverlere de sürprizler hazırladığını belirtti.

"Böyle zor dönemlerde birbirimize daha bir umutla sarılarak, şarkılarımızı söylemeye devam edeceğiz" ifadesini kullanan Evgin, şair Cemal Safi'nin "Gelin Birlik Olalım" şiirinin, "Yedi düvel elinden kim kurtardı bu yurdu? Mehmetçik değil miydi Lazı, Çerkezi, Kürdü? Hangimizin ecdadı feda olmadı yurda? Hangi bahçeden bir gül solmadı bu uğurda?" dizelerini de söyleyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erol Evgin, Terör Saldırısı Nedeniyle Ertelediği Konserini 9 Şubat'ta Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement