Erol Köse, Türkçe Öğretmeni Fulden Çetindoğan ile Evlendi - Son Dakika
Magazin

Erol Köse, Türkçe Öğretmeni Fulden Çetindoğan ile Evlendi

Magazin dünyasının ünlü prodüktörü, uzun zamandır birlikte olduğu Fulden Çetindoğan ile Suada'da düzenledikleri nikah töreniyle dünyaevine girdi.

14.06.2015 12:11  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müzik magazin dünyasının doktor prodüktörü Erol Köse ile Türkçe öğretmeni ve sahibi olduğu Fenjilyan kozmetik şirketinde İvana Sert ve Nur Yerlitaş ile ortak iş yapan Fulden Çetindoğan, Suada'da yapılan 120 kişilik VIP düğün ile dünyaevine girdi.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Sadece çok yakın aile fertleri ve çok yakın medya-sanat dostlarına davetiye yollanan düğünün nikah memurluğunu Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar yaparken Orhan Gencebay ve Uğur Dündar nikah şahitliği yaptı.

Düğüne Orhan Gencebay, Sevim Emre, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Nükhet Duru, Derya Tuna, Erkan Petekkaya, Nalan, Ferman Toprak, Fettah Can, Tarık Mengüç, Safiye Soyman-Faik, Seren Serengil, Sacit Aslan, Can Tanrıyar, Kenan Erçetingöz, Tayyar Işıksaçan, Burak Kut, Polat Yağcı, Samsun Demir, Muyap Üyeleri, Mustafa Topaloğlu, Atilla Taş, Hakan Peker, Hüsnü Şenlendirici, Tuğba Özerk, Cengiz İmren, Murat Yıldırım, Zeki Aköz gibi cemiyet ve sanat dünyasının seçkin simaları katıldı.

GELİNLİK ÖZEL OLARAK TASARLANDI

Gelinlik Angelina Jolie, Jesicca Parker, Jennifer Lopez gibi starların VIP Haute Coutere modacısı Zuhair Murad tarafından Paris'te özel olarak tasarlandı.

Damat Erol Köse'nin smokini ise Hakan Akkaya tarafından hediye edildi.Gelin'in yakın dostu İvana Sert ve Nur Yerlitaş yaptıkları açıklamada "Ruya gibi bir gelinlik olmuş, Lübnan asıllı ve Paris'te yaşayan Zuhair Murad gelinlik konusunda zirvedir. O yüzden biz dahi eleştiremedik, Fulden Hollywood starlarını kıskandırır" açıklamasını yaparken Erol Köse "Vallahi çok para idi ama Cem Hakko devreye girdi, başka gelinlik bakmadık gördük ve derhal almak istedik bu modeli ve Fulden'e özel dikildi" dedi.

"SEVDİĞİM KİŞİLERİ ÇAĞIRDIM"

Erol Köse "Çevrem geniş ya 4000 kişilik düğün yapacaktım ya da böyle mütavazi, ben ikinciyi seçtim ve çalıştığım değil sadece sevdiğim ünlüleri çağırdım." dedi. Gecenin sunuculuğunu Ahmet Selçuk İlkan üstlendi. Çift Erol Köse'nin TVem programının devam etmesi nedeni ile iki hafta sonra balayına sıcak diyarlara gidecekler.


Erol Köse, Türkçe Öğretmeni Fulden Çetindoğan ile Evlendi

Son Dakika Magazin Erol Köse, Türkçe Öğretmeni Fulden Çetindoğan ile Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • İstanbul: Bütün soytarılar ve fosillerin hepsinde Düğüne gitmiş. 22 2 Yanıtla
  • İstanbul: Bu adamla evlenen birinin karakterinden Şüphe edilir Bu sahtekar dolandırıcının geçmişini bilmiyormu bu ÖĞRETMEN 21 0 Yanıtla
  • geverli sidar: Bütün nursuzlar oraya toplanmış şeytan bile oradan kaçar.... 8 7 Yanıtla
  • gerçek: drakula rol ü erola yakışır bu kadar benzerlik pes doğrusu :) 14 1 Yanıtla
  • yeterrr: bu kız salak galiba pis dedikoducudan koca mı olur 12 2 Yanıtla
  • angaralı: damadı göremedim beyaz smokinli kızın babasımı 11 1 Yanıtla
  • cannn: gelin ne güzel ama para işte 11 0 Yanıtla
  • mustafa: bu zırto ile evlenen öğretmenmiş şüpem var 7 4 Yanıtla
  • peruklu: Bu tiple kim evlenmis hayret 9 2 Yanıtla
  • mehmet: Vah vah kıza yazık olmuş 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement