Erol Şahin Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Erol Şahin Seçim Sonuçları

Erol Şahin Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Zonguldak Ereğli belediye başkan adayı olan Erol Şahin isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde AK Parti Zonguldak Ereğli belediye başkan adayı olan Erol Şahin isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Zonguldak Ereğli ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Erol Şahin isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Zonguldak Ereğli adayı Erol Şahin kimdir? AK Parti Zonguldak Ereğli adayı Erol Şahin yüzde kaç oy aldı?

Erol Şahin Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Zonguldak Ereğli belediye başkan adayı olarak gösterilen Erol Şahin Ereğli ilçesinde % 37,41 oranında oy almıştır. Ereğli ilçesinde % 37,41 oranında oy olan Erol Şahin adlı AK Parti adayı toplamda 26.447 adet oy sayısına ulaştı.

Erol Şahin Kimdir?

Erol Şahin Seçim Sonuçları

Erol Şahin, 1966 yılında Ereğli'de doğdu. Uludağ Universitesi İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 1989 yılında meslek hayatına başlayan Şahin, 2006 yılına kadar Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak bağımsız büro olarak faaliyeti sürdürdü. 2006 yılından bu yana yeminli mali müşavir olarak faaliyet gösteren Şahin, kayyumluk ve bilirkişilik görevi yine Yöntem Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Şahin evli ve 2 çocuk babasıdır.

Zonguldak Ereğli ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Erol Şahin Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement