Erol Tabanca, Polimeks Ailesi ile Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Erol Tabanca, Polimeks Ailesi ile Buluşturdu

Erol Tabanca, Polimeks Ailesi ile Buluşturdu

Polimeks Ailesi, sanat koleksiyonlarındaki eserlerin sanatçılarıyla tanıştı.

17.12.2012 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, İstanbul Süzer Plaza'daki çalışma ofisinde bulunan eserlerin sanatçılarını Polimeks Ailesi ile buluşturdu. Polimeks'lilerin her gün çalışma ortamlarında gördükleri eserlerin sanatçılarıyla tanışmalarını ve sanat üzerine keyifle bir araya gelip sohbet etmeyi amaçlayan Tabanca, 14 Aralık 2012, Cuma akşamı düzenlenen kokteylde sanatçıları ve ekibi ile birlikte yeni yılı da kutladı.

Türkiye'nin en büyük yurtdışı müteahhitlik şirketlerinden Polimeks İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, şahsına ve şirketi Polimeks'e ait yaklaşık 245 tablodan oluşan koleksiyonunun 167'sini İstanbul'daki çalışma ofisinde ekibi ile paylaşıyor. "Tabloları çalışma ortamımızda çalışanlarımızla paylaşmayı doğru buluyorum" diyen Erol Tabanca, sanat eserlerinin yaratıcıları ve Polimeks Ailesini ofiste düzenlenen bir kokteylde bir araya getirdi. Yaklaşık 95 sanatçının katıldığı davete sanatsever dostları ve galeri sahipleri de katıldı.

Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca: " Çalışma ortamımızın duvarlarını kıymetlendiren ve bizleri renk, desen ve enerji ile motive eden eserlerin kimler tarafından hayata geçirildiğini görmek ve koleksiyonumuzdaki sanatçılarımız ile tüm Polimeksliler olarak tanışmayı çok istiyordum. Yeni yıl bunun için güzel bir fırsat oldu. Bugün burada eserlerini taşımaktan büyük gurur duyduğum sanatçılarımızla birlikteyiz. Polimeks Ailesini, bu büyük sanatçılarla bir araya getirdiğimiz için çok mutluyum" dedi.

Tabanca, sanat eseri merakına ilişkin olarak şunları söyledi: "Kolleksiyonumuzda Erol Akyavaş, Ferruh Başağa, Nuri İyem, Orhan Peker Ömer Uluç, Komet, Canan Tolon, Ahmet Oran, Julian Opie, Şahin Paksoy, Balkan Naci İslimyeli, Mustafa Ata gibi birçok değerli çağdaş Türk sanatçılarının eserleri yer alıyor."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erol Tabanca, Polimeks Ailesi ile Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement