Ersan Gülüm: Annemi Arayıp Ağladım - Son Dakika
Spor

Ersan Gülüm: Annemi Arayıp Ağladım

Ersan Gülüm: Annemi Arayıp Ağladım

BJK'li Ersan Adem Gülüm, ikinci kez sakatlanınca hayatının çöktüğünü düşünmüş.

02.02.2013 12:29  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın defans oyuncusu Ersan Adem Gülüm, ikinci kez sakatlık geçirdikten sonra çok üzüldüğünü ifade ederek, "İkinci sakatlıktan sonra futbol kariyerimin bittiğini, hayatım çöktüğünü düşündüm" dedi.

Beşiktaş Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Gülüm, "İkinci kez sakatlandığıma inanamadım. Annemi arayıp hüngür hüngür ağladım. Bu benim ekmeğimi kazandığım, hayatımı verdiğim iş. Ben okul bitirmedim, seçimimi futboldan yana kullandım. Dolayısıyla ikinci sakatlıktan sonra futbol kariyerimin bittiğini, hayatım çöktüğünü düşündüm" dedi.

"BU SAKATLIKLARDAN ÖNCE ZANNEDİYORDUM Kİ GENCİM DİYE BANA BİR ŞEY OLMAZ AMA ÖYLE BİR DÜNYA YOKMUŞ"

Geçirdiği sakarlıklar ilgili olarak konuşan siyah-beyazlı futbolcu, "Bu sakatlıklardan önce zannediyordum ki gencim diye bana bir şey olmaz, sakatlanmam, hayatımı yaşarım. Ama öyle bir dünya yokmuş. Dersimi aldım ve iki senedir ailemle birlikte yaşıyorum. Benim için hayat tecrübesi oldu" diye konuştu.

"FEDA' DEMEK BENİM İÇİN KOLAY BİR KARARDI"

Ersan Adem Gülüm açıklamalarına şöyle devam etti:

"Feda' demek benim için kolay bir karardı. Fazla düşünecek bir şey yoktu. Yaklaşık 1,5 sene boyunca oynayamamıştım. Yönetim de bu süreç içinde benim yanımdaydı. 'Sakatsın, bu yüzden seni istemiyoruz' demeye hakları vardı ama demediler. Aldığım ücret de yerli bir stoper için az değildi. Onların bu iyi niyetine karşılık vermek istedim. Artık yüzde yüzümü vermek için elimden geleni yapıyorum. Eski korkularım kalmadı. Psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum. Herkesin eski Ersan'ı istediğini de biliyorum. Bende de o hırs ve istek var, bunu hissediyorum."

"ÖNE GEÇTİĞİMİZ MAÇLARDA DAHA KONTROLLÜ OLMAMIZ LAZIM"

Daha kontrollü bir oyun sergilemeleri gerektiğini dile getiren Gülüm, "Öne geçtiğimiz maçlarda daha kontrollü olmamız lazım. Genç oyuncularız. Bu mücadele açısından avantaj ama handikapları da var. Örneğin 2-0, 3-0 öne geçiyoruz ama hala hücum yapmaya çalışıyoruz. Oyunu soğutmuyoruz. Bunun için tecrübe gerekiyor, biz de bunu öğreniyoruz" şeklinde konuştu.

"BAZEN TÜRKİYE'DE DÜRÜSTLÜĞÜN CEREMESİNİ ÇEKEBİLİYORSUNUZ"

Taraftarlarla samimi bir ilişki olduğunu dile getiren Gülüm, "Ben hep doğruları söylemeye çalışıyorum. Bazen Türkiye'de dürüstlüğün ceremesini çekebiliyorsunuz ama bana doğruları söylemek öğretildi. Belki de bu yüzden taraftarlarla samimi bir ilişkim var. Çünkü iyi niyetli olduğumu biliyorlar" ifadesinde bulundu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ersan Gülüm: Annemi Arayıp Ağladım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement