Ersun Yanal, 4 futbolcunun biletini kesti - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal, 4 futbolcunun biletini kesti

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı ve 2-1 yenildiği hazırlık maçı sonrasında Teknik Direktör Ersun Yanal, 4 futbolcunun performansından memnun kalmadı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu isimler için kararını devre arasında verecek.

10.09.2019 15:19  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor maçına ilk on birde başlayan Serdar Aziz, yaptığı basit hatalarla sarı lacivertli ekibin savunma kurgusunu bozarken Bursaspor'un attığı ilk golde hata yapa isimdi. Tolgay Arslan da 83 dakika boyunca Emre, Gustavo, Ozan ve Tolga'nın olduğu orta sahada forma giyemeyeceğini gösterdi.

ALPER VE SADIK VARLIK GÖSTEREMEDİ

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gustavo'nun yerine ikinci yarıda oyuna dahil olan Sadık da stoper yokluğunda neden Jailson'un tercih edildiğini örnekleriyle anlattı! Alper Potuk'un da bu üçlüden bir farkı yoktu. Ersun Yanal'ın sağ açıkta başlatıp oyun içinde pozisyonunu değiştirdiği Alper, 90 dakika boyunca varlık gösteremedi. Ücretinde yüzde 40'lık bir indirime giderek dikkatleri üzerine çeken tecrübeli orta saha oyuncusunun performansı ile hüsrat yarattı.

Yanal'ın bu dört isme mecburiyet olmaması hâlinde takdirde forma şansı vermeyi düşünmediği, gelecekleri hakkındaki kesin kararı ise devre arasında vereceği öğrenildi.

Ersun Yanal, 4 futbolcunun biletini kesti

MEVLÜT'ÜN SON VURUŞLARI YETERLİ DEĞİL

Yanal, yeni transferden henüz memnun değil... Mevlüt Erdinç de attığı gole rağmen son vuruşlarda zayıf kalması notunu kırdı. Mevlüt'ün performansını arttırmaması durumunda Muriç'in ancak yedeği olarak kalması bekleniyor.

Kadrosu geniş, kulübesi güçlü görünen Fenerbahçe'de tek eksik sol bek olarak düşünülse de yedeklerin bu performansı Teknik Direktör Ersun Yanal'ın moralini bozdu.

Ersun Yanal, 4 futbolcunun biletini kesti

Son Dakika Spor Ersun Yanal, 4 futbolcunun biletini kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Ali 62: Serdar Aziz Tolgay Arslan Alper Potuk yazık bunları takıma alana 15 1 Yanıtla Belki: Serdar bonservissiz geldi formunu yakalasaydı Türk olarak o bölgede güzel olurdu... Alper zamanında güzel oynuyordu ayrıca yabancı yasağı vardı... Tolgay niye niçin nasıl neden bonservisle alındı?????? 2 0
  • falcao: gsnın fenere serdar kazıgı :D 4 6 Yanıtla Yanlış: Gs vermedi fener aldı... Kazık varsa ortada comolli atmıştır.. 5 3
  • Nznzn: Bilet kesmek yasaklansin 6 1 Yanıtla
  • aaa: sadığa yazık oldu ayrıca altayla bu sene zor şampiyonluk volkan emekli etmeniz büyük hata jailson şuanki oyunu gustavodan çok iyi boş transfer olmuş 1 4 Yanıtla
  • Fb : Almanız hataydı zaten Sadık kim ya 4 0 Yanıtla
  • şakir: şu alper potuk denilen sevimsizin yıllardır fenerbahçede ne iş yaptığını hangi mevkide oynaığını açıklayabilen var mı 3 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: BU ERSUN GALİBA FUTBOLU ÖĞRENİYOR GİBİ....YARAMIYANI GÖNDER TUTMAYIN ELİNİZ DEKÖTÜ ÖRNEK OLUYORLAR... 0 1 Yanıtla
  • hayret birşey: hocam sadık ı kim aldırdı açıkalyın tolgayı kim aldırdı açıkalyın 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:29 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, antrenör ve hakem katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.


Advertisement