Ersun Yanal'dan "Kaçtı" İddialarına İlk Yanıt - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal'dan "Kaçtı" İddialarına İlk Yanıt

Ersun Yanal\'dan "Kaçtı" İddialarına İlk Yanıt

F.Bahçe'de Ersun Yanal, Trabzonspor maçında koridorlara koşmasının ardından ilk kez konuştu, "Ne yani, kavga etmemi mi bekliyorlardı." dedi.

12.03.2014 13:08  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyet yazarı Atilla Gökçe, tatil edilen olaylı Trabzonspor- Fenerbahçe maçında soyunma odasına kaçtığı iddiasıyla eleştirilen Ersun Yanal'la yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı.

"HALKIN TEPKİLERİNİ BİLİYORUM"

Ersun Yanal, Gökçe'yle yaptığı telefon görüşmesinde "Orada kalmam, kitleleri tahrik edebilirdi. Ben Trabzon'da çalıştım. Halkın tepkilerini, öfkesini biliyorum. Böyle bir olaya yol açmamak için koridora geçtim." ifadelerini kullandı.

İşte Atilla Gökçe'nin yazısından ilgili bölüm:

Uzaktan bakıp önünü arkasını araştırmadan, sormadan- soruşturmadan ezbere ahkam kesiyoruz: Efendim, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, hakemin maçı tatil edeceğini anlayınca futbolcularını beklemeden soyunma odasına kaçmış! Bir anlamda ayıp ettiğini, ya da korkaklığını ima ediyorlar Ersun Hoca'nın.

"OLAYA YOL AÇMAMAK İÇİN KORİDORA GEÇTİM"

Ersun Hoca'yı arayıp sordum. İşte söyledikleri: "Trabzon'da daha maç başlamadan, çocuklar ısınırken küfürler adeta yağdı. Hiç tepki göstermedik, işimize baktık. Hakemin soyunma odasına yöneldiğini görünce, evet sahadaki yerimden ayrıldım. Orada kalmam, kitleleri tahrik edebilirdi. Ben Trabzon'da çalıştım. Halkın tepkilerini, öfkesini biliyorum. Böyle bir olaya yol açmamak için koridora geçtim.

"SAHADA KAVGA MI ETMEM LAZIMDI"

Orada benden önce koridora koşan oyuncularım da vardı. Koridorun başında oyuncularımı bekledim. Sonra hep beraber soyunma odasına gittik. Ne yani, sahada kalıp kavga etmemi mi beklediler?"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ersun Yanal'dan 'Kaçtı' İddialarına İlk Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • emre b.: korıdora gecmedın bıldıgın yusuf yusuf deparıyla takımını bırakıp kactın sahadan 16 21 Yanıtla
  • RMK: Vayyyyyyyyyyyy.Kaçmak=Koridora geçmek tuttum bu yalanı. Helal sana. fenere gideli çok güzel hareketler öğrenmiş. 12 20 Yanıtla
  • Horasanlı: AZİZ kocan sen ve volkan evladın olaylara sebeb veren kkişilersiniz 10 20 Yanıtla
  • CİNCONLULARI EZEN FENERLİ: SEN TAKMA KAFANI ERSUN HOCA. SEN DOĞRUSUNU YAPTIN. İNAN TS HAMSİ TAVASPORLULAR OLAY YARATMASAYDI OLAY YERİNE ŞU ANDA FENERİN TAKTİKSEL OLARAK GÜZEL FUTBOL OYNADIĞI VE ORGANİZE GÜZEL GOL ATILDIĞI KONUŞULACAKTI. FARK DA ATARDIK. AMA NE YAPALIM 3:0 İLE İDARE EDECEĞİZ ARTIK. FENERLİLERE DUYURULUR: BİR CİNCONLU EZENE BİR HAMSİ TAVA BEDAVA. 13 13 Yanıtla
  • kasım yıldız: ersun yanal kaçmak sana yakışıyor.kaç ersun kaç hacıosmanoğlu geliyor. 12 6 Yanıtla
  • Fungusit: Futbol adına bir yorum görsem şaşırtıcı olurdu zaten :) 8 6 Yanıtla
  • oktay: Bu adamı öyle görünce Mirkelam aklıma geldi laaa.. 8 3 Yanıtla

Advertisement