Fenerbahçe'nin Başına Geçen Ersun Yanal, Ülker Stadını Gezdi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Başına Geçen Ersun Yanal, Ülker Stadını Gezdi

Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan Ersun Yanal, Damien Comolli ile birlikte Ülker Stadyumunu gezdi.

14.12.2018 15:11  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, sarı lacivertli takımın yöneticileri ve sportif direktör Damien Comolli birlikte Ülker Stadyumunu gezdi.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin çimlerine ayakbastı. Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Ersun Yanal, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Acar Sertaç Komsuoğlu, Mustafa Kemal Danabaş, Alper Pirşen, Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Damien Comolli eşliğinde stadımızı gezdi. Stadımızın çimlerine ayak basan Teknik Direktörümüz, ardından soyunma odalarını dolaştı."

Fenerbahçe'nin Başına Geçen Ersun Yanal, Ülker Stadını Gezdi
Fenerbahçe'nin Başına Geçen Ersun Yanal, Ülker Stadını Gezdi
Fenerbahçe\'nin Başına Geçen Ersun Yanal, Ülker Stadını Gezdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Başına Geçen Ersun Yanal, Ülker Stadını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Apple : Bu adamın antrenörlük le uzaktan bile alakası yok ali koç kendi sonunu hazırlıyor 15 17 Yanıtla
  • ibrahim kontaş: ersun yanal kimdir tanıyan varmı ben tanımıyorum ama fenerbahçeyi bir yere getireceğinede inanmıyorum bu kulübün başından sayın koçun ğitmesi daha çözüm olur ne futboldan anlar nede spordan anlar zaten anlamış olsa bu durumlara düşmezdik yol yakinken bırak başkan yoksa gidişin bir zamanlar güven sazak gibi olacak 15 15 Yanıtla
  • max: ersun yanalla küme düşmek için kaç milyon verilecek acaba 14 9 Yanıtla
  • Cahilsin: Ersun Yanal Nisanda şampiyonluk demektir. Cahillik diz boyu 2 17
  • murat: ersun hocayı takımın tamamı dinlerse başarılı olur.koşmayı sevmeyenlerle anlaşamaz.şenol ve fatih hocadan daha iyidir.hakan şükürün futbolcu olmadığını söyleyen ilk hocadır. topçudan anlar. 2 17 Yanıtla
  • TUNÇ06: yuh size fb kimlere kaldı ...işsiz güçsüz adamlar iş sahibi oldu ..yazıklar olsun.bu comolli yi hala tutan kafa bu taraftar seni de yuhalıycak bir gün aziz yaptı geliştirdi bunlar yiyecekler diye düşünüyorum. ARTIK FB TARAFTARI DEĞİLİM. 9 5 Yanıtla
  • coniii: zaten değilsin uyanık. 9 3
  • coniii: sen ol ozaman 3 4
  • coniii: rüyanda görürsün.sen şampiyon olup olmuyacağına bak 1 4
  • merve dentist: haklısın 3 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Parmak basmadığı konu kalmadı! Dursun Özbek'ten gündeme dair bomba yorumlar
    12:05 Parmak basmadığı konu kalmadı! Dursun Özbek'ten gündeme dair bomba yorumlar

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk imza töreninde gündeme dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Trabzonspor-Fenerbahçe maçından Süper Kupa finalini yorumlayan Özbek'in açıklamaları şu şekilde...

  • Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor
    12:01 Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor

    Hong Kong'da düzenlenen bir dostluk maçında Lionel Messi'nin sahaya çıkmaması büyük tepki çekti. Maçın organizatörleri, bilet ücretlerinin yüzde 50'sini iade etme kararı aldı. Biletleri resmi kanallardan satın alan müşterilere iadeler 12 Nisan 2024 tarihinden itibaren 30 gün içinde gerçekleştirilecek. Organizatörler, iade işlemleri hakkında bilgi vermek için müşterilerle iletişime geçecek.

  • ATO Başkanı Gürsel Baran, Özbekistan ile ilişkilerin ilerlediğini belirtti
    11:53 ATO Başkanı Gürsel Baran, Özbekistan ile ilişkilerin ilerlediğini belirtti

    Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Özbekistan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin son yıllarda ilerlediğini, iki ülke arasında yatırım ve iş birliği zeminini oluşturmak üzere çok sayıda anlaşma imzalandığını belirterek, "Özbekistan ve Türkiye arasındaki siyasi,...

  • Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Sporcusu Beyza Nur Akkuş Zafer Kupası'ndan Altın Madalya İle Döndü
    11:47 Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Sporcusu Beyza Nur Akkuş Zafer Kupası'ndan Altın Madalya İle Döndü

    Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü sporcusu Beyza Nur Akkuş, Antalya'da düzenlenen Zafer Kupası'nda 65 kiloda altın madalya kazandı. Akkuş'un yeni hedefi ise Avrupa Güreş Şampiyonası.

  • Fenerliler Eren Elmalı'yı yere göğe sığdıramıyor: Bundan sonra kardeşimizdir
    11:36 Fenerliler Eren Elmalı'yı yere göğe sığdıramıyor: Bundan sonra kardeşimizdir

    Trabzonsporlu futbolcu Eren Elmalı'nın, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarda Fenerbahçeli futbolcuları korumaya çalışmasına beğeni yağıyor. Eren'e bu hareketinden dolayı bazı sarı-lacivertli taraftarlardan, "Bundan sonra kardeşimizdir" şeklinde yorumlar yapıldı.

  • Kayseri Takımı Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu Oldu
    11:34 Kayseri Takımı Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu Oldu

    Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri takımı büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyonada mücadele eden 15 ilden 160 sporcu arasında Kayseri takımı 8 bin 543 puan ile birinci oldu. Erzurum ikinci, Eskişehir ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto ve Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı tarafından takdim edildi.

  • Antalya'da Halter Salonuna Dönüştürülen Okul Deposundan Madalyalarla Döndüler
    11:29 Antalya'da Halter Salonuna Dönüştürülen Okul Deposundan Madalyalarla Döndüler

    Antalya'da bir okulun deposunun spor salonuna dönüştürülmesiyle halterle tanışan öğrenciler, kısıtlı imkanlara rağmen Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü. Gülgün Nihat Ömür Ortaokulu'nun altındaki depo, gönüllü olarak halter eğitmenliği yapan Mustafa Otun tarafından halter salonuna dönüştürüldü. Öğrencilerden Hüsnücan Yılmaz Avrupa ikincisi, Beytullah İkne Türkiye şampiyonu, Mehmet Savga Türkiye şampiyonu ve Mesut Zorlu Türkiye üçüncüsü oldu. Öğrenciler, daha fazla destek alarak daha büyük başarılar elde etmek istediklerini belirtti.

  • Kayseri İkinci Amatör Küme'de 4. Hafta Maçları Tamamlandı
    11:29 Kayseri İkinci Amatör Küme'de 4. Hafta Maçları Tamamlandı

    Bu sezon üç ayrı grupta oynanan İkinci Amatör Küme'nin 4. haftasında toplam 13 karşılaşmada takımlar 68 kez gol sevinci yaşadı. Haftanın en gollü karşılaşması Büyük Toraman - Kayseri İdman Yurdu maçı oldu.

  • Kayseri Süper U-18 Ligi'nde Şampiyonlar Belli Oldu
    11:26 Kayseri Süper U-18 Ligi'nde Şampiyonlar Belli Oldu

    Kayseri Süper U-18 Ligi'nde Kocasinan Şimşekspor ve Talasgücü Belediyespor, U-18 Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil etme hakkı kazandı.


Advertisement