ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'tan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Mesajı - Son Dakika
Güncel

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'tan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Mesajı

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış\'tan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Mesajı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

06.03.2020 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, yayınladığı mesajında, şunları kaydetti:

"Dünyada kadına verilen değeri gösterme adına Birleşmiş Milletler tarafından 1975 yılında ilan edilen '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' büyük önem arz etmektedir. Aile unsurunun oluşmasını sağlayan cefakar kadınlarımız, Milli mücadele döneminde de vatanı için düşmana kendilerini siper etmişlerdir. Tarihten bugüne kadınlarımız her zaman zorluklara göğüs germiş vatanları ve aileleri için büyük çabalar sarf etmişlerdir. Günümüzde ise gerek bilimsel çalışmalarda gerek sanatta ve siyasette kadınlarımızın başarıları göz ardı edilemeyecek seviyelere ulaşması bizleri mutlu etmektedir. Hayatları boyunca vefakar olan kadınlarımız sadece 8 Mart'ta değil, hayatımızın her anında hatırlamamız gerektiğini unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit annelerimiz olmak üzere, hayatımızın her anında yanımızda olarak, üzerimizdeki emeklerini hiçe sayamayacağımız tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'tan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement