ERZİNCAN 99 yaşındaki Safiye Nine, koronayı yendi - Son Dakika
Güncel

ERZİNCAN 99 yaşındaki Safiye Nine, koronayı yendi

99 yaşındaki Safiye Nine, koronayı yendiERZİNCAN'da koronavirüse yakalanan Safiye Dağdelen (99) 10 günlük tedavisi tamamlandıktan, Ercan Yalçın (44) ise yoğunbakım servisi ile birlikte 25 gün tedavi gördükten sonra alkışlar arasında taburcu edildi.

28.04.2020 12:19  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

99 yaşındaki Safiye Nine, koronayı yendi

ERZİNCAN'da koronavirüse yakalanan Safiye Dağdelen (99) 10 günlük tedavisi tamamlandıktan, Ercan Yalçın (44) ise yoğunbakım servisi ile birlikte 25 gün tedavi gördükten sonra alkışlar arasında taburcu edildi.

Erzincan'da yeni tip koronavirüs tespit edilen iki hasta daha sağlığına kavuştu. Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Safiye Dağdelen ve Ercan Yalçın koronavirüsü yendi. Safiye Dağdelen, 10 günlük tedavisi tamamlandıktan, entübe edilen Ercan Yalçın ise yoğunbakım servisi ile birlikte 25 gün tedavi gördükten sonra alkışlar arasında taburcu edildi. El sallayan Safiye Dağdelen'i görüntüleyen sağlık çalışanı, "99 yaşında olan hastamızı bugün taburcu ediyoruz.Resmi yaşı 99 gösteriyor ama 110 yaşında olduğunu söylüyor teyzemiz" dedi.

ERZİNCAN 99 yaşındaki Safiye Nine, koronayı yendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ERZİNCAN 99 yaşındaki Safiye Nine, koronayı yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi
    21:03 İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi

    İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından düzenlenen 'Dünya Havalimanları Ödülleri 2024'te dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi. Ayrıca, 'Dünyanın En İyi Havalimanı Yemek Hizmetleri' ve 'Güney Avrupa'nın En İyi Havalimanı' ödüllerine de layık görüldü. İGA İstanbul Havalimanı, bu başarıyı yatırımlar ve projelerle elde ettiğini belirterek, misafirlerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

  • Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi
    21:02 Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Amasya'dan 12 AFAD personeli ve 3 araç, Tokat ve Yozgat illerine görevlendirildi. Tokat iline 2 idareci, 5 arama kurtarma teknisyeni ve 2 tam donanımlı araç, Yozgat iline ise 5 arama kurtarma teknisyeni ve 1 tam donanımlı araç sevk edildi. Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden toplamda 12 personel ve 3 araç, depremin etkilediği bu iki ilde görev yapacak.

  • Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı
    20:59 Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı

    Diyarbakır Müzesi ve özel bir okulun ortaklığı ile Dünya Sanat Haftası kapsamında müze bahçesinde yaklaşık 50 eserin yer aldığı resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergide, dünyaca ünlü ressamların yanı sıra öğrencilerin yaptığı resimler de sergilendi. Sergi, 18-21 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.


Advertisement