Erzincan Başbakan Yıldırım, Doğubayazıt'ta Şehit Korucuların Ailelerine Taziyede Bulundu - Son Dakika
Güncel

Erzincan Başbakan Yıldırım, Doğubayazıt'ta Şehit Korucuların Ailelerine Taziyede Bulundu

Erzincan Başbakan Yıldırım, Doğubayazıt\'ta Şehit Korucuların Ailelerine Taziyede Bulundu

Başbakan Yıldırım, Doğubayazıt'ta şehit korucuların ailelerine taziyede bulundu (ek-6)ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİBaşbakan Binali Yıldırım, Üçüncü Ordu Komutanlığını ziyaretinden sonra Diyarbakır'da 15 Ağustos günü şehit olan polis memuru Salih Zengin ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 25 Ağustos'ta Artvin'in Şavşat İlçesinde konvoyuna PKK'lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırıda şehit düşen jandarma er Fatih Çaybaşı'nın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

17.09.2016 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yıldırım, Doğubayazıt'ta şehit korucuların ailelerine taziyede bulundu (ek-6)

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Binali Yıldırım, Üçüncü Ordu Komutanlığını ziyaretinden sonra Diyarbakır'da 15 Ağustos günü şehit olan polis memuru Salih Zengin ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 25 Ağustos'ta Artvin'in Şavşat İlçesinde konvoyuna PKK'lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırıda şehit düşen jandarma er Fatih Çaybaşı'nın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Yıldırım, Erzincan'daki temaslarının ardından havalimanına gitti ve buradan helikopterle doğduğu yer olan Refahiye İlçesi'nin Kayı Köyü'ne gitti. Yıldırım, geceyi köydeki evinde geçirecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan Başbakan Yıldırım, Doğubayazıt'ta Şehit Korucuların Ailelerine Taziyede Bulundu - Son Dakika


Advertisement