Erzincan Belediyesi 15 Yeni Otobüs Aldı - Son Dakika
Yerel

Erzincan Belediyesi 15 Yeni Otobüs Aldı

Erzincan Belediyesi 15 Yeni Otobüs Aldı

Erzincan Üniversitesi'nin yeni yerleşkesine taşınması ardından Erzincan Belediyesi ve Erzincan Kent İçi Ulaşım Kooperatifi Yalnızbağ Yerleşkesi'ne öğrencilerin ulaşımını sağlamak üzere çalışmalarını tamamladı.1 Ekim Pazartesi gününden itibaren...

29.09.2012 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Üniversitesi'nin yeni yerleşkesine taşınması ardından Erzincan Belediyesi ve Erzincan Kent İçi Ulaşım Kooperatifi Yalnızbağ Yerleşkesi'ne öğrencilerin ulaşımını sağlamak üzere çalışmalarını tamamladı. 1 Ekim Pazartesi gününden itibaren Erzincan Kent İçi Ulaşım Kooperatifi 15 yeni otobüs ile yeni yerleşkeye öğrenci taşıyacak.

Kent içerisinde her yöne bir bilet uygulaması yeni hat için de geçerli olacak ve kentin 17 Km dışındaki yeni yerleşkeye 95 Kuruşa öğrencilerimiz ulaşım imkanı bulacak. 14, 14A ve 14B numaralı yeni hatlar ücretsiz aktarma imkanı ile Ordu Caddesi, Kredi Yurtlar Kurumu ve Fevzi Paşa Caddesi üzerinden geçen otobüsler Dörtyol Merkez Duraklardan da yolcu alarak Halitpaşa Caddesi boyunca devam edip yeni yerleşkeye ulaşacak.

Her gün binlerce öğrencinin faydalanacağı sistem tek biletle kentin her yerinden ulaşım imkanını da beraber sunduğu için en ekonomik ulaşım yöntemi olarak devreye giriyor. Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof Dr İlyas Çapoğlu ve Erzincan Kent İçi Ulaşım Kooperatifi Başkanı Mehmet Albayrak'ın da katıldığı toplantılar neticesinde alınan karalar doğrultusunda hizmete sunulan yeni hat, öğrencilerin ulaşım ihtiyacı duydukları her saat hizmette olacak.

Yeni otobüsler kent içerisinde tur atarak vatandaşlara tanıtıldı - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan Belediyesi 15 Yeni Otobüs Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement