Erzincan'da 2 General ile 6 Hakim ve Savcı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Erzincan'da 2 General ile 6 Hakim ve Savcı Tutuklandı

Erzincan\'da 2 General ile 6 Hakim ve Savcı Tutuklandı

Erzincan'da 2 general ile 6 hakim ve savcı tutuklandıDARBE girişiminin ardından Erzincan'da gözaltına alınan 3'üncü Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar, 59'uncu Topçu Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Gönültaş ve askeri yargıda görevli 6 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

18.07.2016 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da 2 general ile 6 hakim ve savcı tutuklandı

DARBE girişiminin ardından Erzincan'da gözaltına alınan 3'üncü Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar, 59'uncu Topçu Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Gönültaş ve askeri yargıda görevli 6 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaşanan darbe teşebbüsü sonrası düzenledikleri operasyonla 59'uncu Topçu Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Gönültaş, 3. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar ile askeri hakim ve savcıdan oluşan toplam 6 kişiyi adliyeye sevk etti. Adliyeye sevk edilen 3'üncü Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar, 59'uncu Topçu Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Gönültaş, askeri savcılar Gültekin Özdemir, Metin Keskin, Alper Özdemir, askeri hakimler Mehmet Akif Karadaş, Fatih Gölcü, Süleyman Akgül çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Gözaltına alınan sivil hakim C.K. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

67 POLİS AÇIĞA ALINDI

Öte yandan Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nde başlatılan soruşturma kapsamında, komiser, amir ve şube müdürü düzeyinde 67 emniyet mensubu açığa alındı, 13 emniyet mensubu da gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan'da 2 General ile 6 Hakim ve Savcı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement