Erzincan-Sivas Demiryolu Heyelan Nedeniyle Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Güncel

Erzincan-Sivas Demiryolu Heyelan Nedeniyle Ulaşıma Kapandı

Erzincan-Sivas demiryolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

08.08.2018 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan- Sivas demiryolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

Alınan bilgiye göre, aşırı yağışlar sonucu demiryolunun Kemah ilçesi Eriç istasyonu mevkisinde toprak kayması meydana geldi.

Heyelan nedeniyle demiryolu ulaşıma kapandı. Erzincan- Divriği ilçesi arasında sefer yapan raybüsün, yolcularıyla birlikte Eriç istasyonunda bekletildiği öğrenildi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş makinelerini bölgeye sevk ettiklerini söyledi.

Arslantş, "Erzincan-Divriği seferini yapan raybüs içindeki yolcularımızı Eriç istasyonumuzda misafir ediyoruz. Demiryolu yaklaşık 1 saat içinde açılacaktır." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzincan-Sivas Demiryolu Heyelan Nedeniyle Ulaşıma Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da 250 Bin TL Değerinde Ziynet Eşyası Çalan 3 Şahıs Yakalandı
    10:15 Hatay'da 250 Bin TL Değerinde Ziynet Eşyası Çalan 3 Şahıs Yakalandı

    Hatay'ın Belen ilçesinde gerçekleşen hırsızlık olayının şüphelileri olan 3 şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahısların üst aramasında 250 bin TL değerinde çalıntı ziynet eşyası ele geçirildi. Tutuklanan şahısların yanı sıra, çalıntı malzemeler de sahibine teslim edildi.

  • Ağrı'da Jandarma Personelleri Mahremiyet Eğitimi Verdi
    10:15 Ağrı'da Jandarma Personelleri Mahremiyet Eğitimi Verdi

    Ağrı İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelleri, Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri ile birlikte Balıksı ve Yakınca ilkokullarında mahremiyet konusunda eğitim verdi. Toplamda 283 kişiye verilen eğitimde KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı ve broşürler dağıtıldı. Jandarma personelleri öğrencilere Jandarma dergisi ve hediyeler verdi.

  • Kars'ta Polis Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
    10:15 Kars'ta Polis Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

    Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda kaçak içki, telefon, silah ve etil ele geçirildi. Operasyon sonucunda 20 bin boş makaron, 23 şişe alkollü içki, 20 litre etil alkol, 9 cep telefonu, 10 elektronik sigara, 6 parfüm, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 şarjör muhafaza altına alındı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınarak Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. Kars Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılara yönelik operasyonların aralıksız devam edeceğini açıkladı.

  • Beylikdüzü'nde magandalar silahla havaya rastgele böyle ateş etti
    10:14 Beylikdüzü'nde magandalar silahla havaya rastgele böyle ateş etti

    Beylikdüzü'nde bir grup genç, kuru sıkı tabanca ile gece saatlerinde havaya ateş etti. Bu anları sosyal medyada paylaşan gençler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayda kullanılan tabanca da ele geçirildi.

  • Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı
    10:14 Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı

    Samsunspor'un başarılı savunmacısı Lubo Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık sonrasında sezonu kapattığını açıkladı. Satka, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ameliyat olduğunu ve takım arkadaşlarını destekleyeceğini belirtti. Kulüp ise Satka'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Başkan Büyükkılıç, Öğrencilerle İftar Sofrasında Buluştu
    10:14 Başkan Büyükkılıç, Öğrencilerle İftar Sofrasında Buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, öğrencilerle iftar sofrasında buluştu, vatandaşlar ile teravih namazı sonrası bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, 'Sizlerin hizmetkarıyım. Biz sizleri seviyoruz' dedi.

  • Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Su Sorununu Çözmek İçin Denizden Su Arıtma Sistemini Devreye Sokacak
    10:14 Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Su Sorununu Çözmek İçin Denizden Su Arıtma Sistemini Devreye Sokacak

    Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, genişletilmiş ve siyaset üstü bir ittifak oluşturarak halka güçlü bir seçenek sunduklarını belirterek, Bodrum'un su sorununu çözmek için denizden su arıtma sistemini devreye sokacaklarını açıkladı.

  • Bolu İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı: Arıcılar Bilinçli Hareket Etmeli
    10:13 Bolu İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı: Arıcılar Bilinçli Hareket Etmeli

    Bolu İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Ünalan, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle arıcıların bilinçli hareket etmesi gerektiğini söyledi. Ünalan, arıcıların kovanlardan istedikleri düzeyde bal alabilmesi için süreci iyi yönetmesi gerektiğini vurgulayarak, eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının önemine dikkat çekti.

  • Görele'de Çanakkale Zaferi'nin anlatıldığı tiyatro oyunu sahnelendi
    10:11 Görele'de Çanakkale Zaferi'nin anlatıldığı tiyatro oyunu sahnelendi

    Giresun'un Görele ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı 'Aynalı Çarşı' adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Görele Anadolu Lisesi öğrencilerinin rol aldığı oyunda, Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhu salonu dolduran izleyicilere en iyi şekilde yansıtıldı. Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.


Advertisement