Erzincan Sürücüleri Bu Defa İftara Davet Etmek İçin Durdurdular - Son Dakika
Güncel

Erzincan Sürücüleri Bu Defa İftara Davet Etmek İçin Durdurdular

Sürücüleri bu defa iftara davet etmek için durdurdularERZİNCAN İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler iftar saatine dakikalar kala yaptıkları yol kontrolünde durdurdukları araç sürücülerini iftara davet etti.

18.05.2019 00:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sürücüleri bu defa iftara davet etmek için durdurdular

ERZİNCAN İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler iftar saatine dakikalar kala yaptıkları yol kontrolünde durdurdukları araç sürücülerini iftara davet etti. İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde kurulan iftar çadırında askerler ve vatandaşlar birlikte iftar yaptılar.

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından Erzincan ? Erzurum karayolun da iftar saatine dakikalar kala yapılan uygulamada durdurulan sürücüler askerler ile birlikte iftar yapmaya davet edildi. Jandarmanın davetini memnuniyetle karşılayan vatandaşlar jandarma teşkilatına teşekkür ederek araçlarını park ettikten sonra iftarlarını Erzincan İl Jandarma Komutanlığında görevli askeri personel ile birlikte açtılar.

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programına ayrıca Erzincan Valisi Ali Arslantaş ile birlikte 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, 3. Ordu Komutanlığı Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanı Tümgeneral Ali Ekiyor, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hasan Aksoylu, protokol mensupları şehit aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Erzincan Sürücüleri Bu Defa İftara Davet Etmek İçin Durdurdular
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan Sürücüleri Bu Defa İftara Davet Etmek İçin Durdurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement