Erzincan Valisi, Hayvanlar İçin Yem Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Erzincan Valisi, Hayvanlar İçin Yem Bıraktı

Erzincan Valisi, Hayvanlar İçin Yem Bıraktı

Erzincan Valisi, hayvanlar için yem bıraktı ERZİNCAN Valisi Süleyman Kahraman, ağır kış koşullarının hüküm sürdüğü doğada aç kalan hayvanlar için başlatılan 'Yabana Can' projesi kapsamında yemleme yaptı.

23.01.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Valisi, hayvanlar için yem bıraktı

ERZİNCAN Valisi Süleyman Kahraman, ağır kış koşullarının hüküm sürdüğü doğada aç kalan hayvanlar için başlatılan 'Yabana Can' projesi kapsamında yemleme yaptı. Doğada aç kalan kurt ve kuştan sorumlu olduklarına işaret eden Vali Kahraman, "Yaban hayatından da mesulüz" dedi. 'Yabana Can' projesinedeniyle Erzincan- Sivas karayolunun 10'uncu kilometresinde bulunan Atatürk Kent Ormanı'nda yaban hayat için yemleme yapıldı. Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkan Yardımcısı Halit Mutlu, Türk Kızılay'ı Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Hakkı Turunç, Hüseyin Can, Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanı Ferit Bayata ile kurum müdürlerinin katıldığı etkinlikte kuşlara yem ve ekmek, yırtıcı hayvanlar için de doğaya sakatat bırakıldı. Yakalaşık 6.5 ton buğdayın yemleme çalışmalarında kullanılacağı ifade eden Vali Süleyman Kahraman, yaban hayattaki canlılar ile sokak hayvanlarını düşünmek zorunda olduklarını bildirdi. Vali Süleyman Kahraman bu konuda şunları söyledi:

"Erzincan'da doğada aç kalan hayvanlar için 'Yabana Can' projesi başlattık. Kış şartlarında yiyecek bir şeyler bulamayan hayvanlar için yeterli miktarda yem aldık. Doğadaki kurda kuşa hepsine bakmak durumundayız. Biz idareciler yaban hayatından da mesulüz. O konuda gerekli her türlü tedbiri almak ve onlara merhamet göstermek zorundayız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan Valisi, Hayvanlar İçin Yem Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement