Erzurum'a Çeyrek Bilet Mutluluğu - Son Dakika
Güncel

Erzurum'a Çeyrek Bilet Mutluluğu

Erzurum\'a Çeyrek Bilet Mutluluğu

Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı çekilişinde Erzurum'da satılan çeyrek biletlere 1 milyon ile 500 bin lira ikramiye isabet etti.

03.01.2012 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı çekilişinde Erzurum'da satılan çeyrek biletlere 1 milyon ile 500 bin lira ikramiye isabet etti. Büyük ikramiyeyi tek rakamla kaybeden bir kişiye ise teselli olarak 10 bin lira verildi.

Erzurum'da Yılbaşı piyango çekilişi için 190 binden fazla bilet satıldı. 31 Aralık gecesi yapılan çekiliş sonrası Erzurum'da çeyrek bilet alan bir kişiye 1 milyon, bir kişiye de 500 bin lira ikramiye çıktı. Çeyrek bilet olduğu için 1 milyon TL'den 250 bin liranın talihlisi henüz ortaya çıkmazken, çeyrek biletine 500 bin lira isabet eden evli ve 2 çocuklu talihli bugün Milli Piyango İdaresi Erzurum Şube Müdürlüğü'nden 125 bin lira aldı. Milli Piyangı Şube Müdürü Fahrettin Bayrak'tan ikramiyesini nakti olarak alan talihli, kimliğinin açıklanmasını istemedi. Özel sektörde asgari ücretle çalışan talihlinin kazandığı parayla ev alacağını söylediği belirtildi. Şube Müdürü Fahrettin Bayrak, "Dargelirli bir aile olan 500 bin lirayı kazanan talihliyle görüştük, kendisine bazı tavsiyelerimiz oldu. Talihli kazandığı parayla ev alacak" dedi.

Milli Piyango İdaresi Şube Müdürü Fahrettin Bayrak, yılbaşı çekilişinde 1 milyon liranın çıktığı çeyrek biletin de Erzurum'dan satıldığını ancak talihlinin henüz ortaya çıkmadığını, büyük ikramiyeyi de tek bir rakamla kaybeden bir kişiye 10 bin lira teselli ikramiyesi verdiklerini açıkladı. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum'a Çeyrek Bilet Mutluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement