Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kadrosuna Yeni Sporcular Dahil Edildi - Son Dakika
Yerel

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kadrosuna Yeni Sporcular Dahil Edildi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediyespor takımına 17 yeni sporcunun transfer edildiğini belirterek, yeni sporcularla sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

19.07.2011 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediye spor takımına 17 yeni sporcunun transfer edildiğini belirterek, yeni sporcularla sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Küçükler'in makamında kabul ettiği Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Çelik, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın ve takım sporcuları, yeni transferleri ve takımın durumunu görüştü.

Küçükler, burada yaptığı konuşmada, başarılı sporculardan oluşan yeni takımın, kent spor camiasına yeni bir soluk getireceğini kaydetti.

Başarının en önemli şartının inanmak olduğunu belirten Küçükler, şunları söyledi:

"Erzurumspor'un Amatör Lig'e düşmesinin ardından kentte yeni bir takım ihtiyacı doğdu. Erzurum Büyükşehir Belediyespor takımının kurulmasıyla, kent spor alanında en iyi şekilde temsil edilecektir. Sporcularımıza güveniyoruz. Her biri kendisini ispatlamış. Yeni spor takımımızın kentimize yeni bir soluk getirecektir. Başarmak için inanmak çok önemli. "

TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un önündeki tek hedefin Bank Asya Ligi'ne çıkmak olduğunu dile getiren Küçükler, bu amaç doğrultusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Teknik Direktörü Çelik'te kendilerine önemli hedefler koyduklarını belirterek, şampiyonluk için mücadele edeceklerini kaydetti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Aydın'da başarılı sporcularla yola çıktıklarını belirterek, kenti en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Erzurum Büyükşehir Belediyespor kadrosuna dahil edilen sporcularla sözleşme imzalanarak, toplu fotoğraf çekildi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyespor'un kadrosuna dahil ettiği sporcular şu isimlerden oluştu:

"Emrah Bayram (Dardanelspor), Ümit Güner (Termate/Belçika), Tarıkoksay

(Dilbeeksport/Belçika), Rasim Mutlu (Beşiktaş), Serhat Kaya (Beşiktaş), Volkan Serim (Sancaktepe Belediyespor), Cabir Coşar (Lüleburgaz), Ferhat Yayla

(Eyüpspor), Murat Şahin (Sancaktepe Belediyespor), Serkan Yıldız (Göztepe), Murat Gülbaba (Balıkesir), Uğur Arslan Kuru (Fenerbahçe), Emin Bayoğlu (Tedaş 12 Martspor/Erzurum), Hakan Tümkaya (Yeni İskenderunspor), Oğuzhan Yalçın

(Gebzespor), Burak Küçüköner (Denizli Belediyespor) ve Ufuk Karabulut(Kuşadasıspor)"

Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon top koşturan Ersin Şen, H. İbrahim Odacı, Volkan Bayram, Emre Çelik, Güner Okay, Melih Arslan ve Sefa Altay'la bu sezon da yola devam edecek.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kadrosuna Yeni Sporcular Dahil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement