Erzurum'da off-road heyecanı - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da off-road heyecanı

Erzurum\'da off-road heyecanı

Erzurum Motor ve Off-Road Spor Derneği (ERMOFF) tarafından kentte ilk kez off-road spor gösterisi yapıldı.

16.12.2013 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Motor ve Off-Road Spor Derneği (ERMOFF) tarafından kentte ilk kez off-road spor gösterisi yapıldı.

Karla kaplı ve engebeli yollarda gerçekleştirilen gösteriye, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Tortum Kaymakamı Halit Mengi, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, ralli yarışçıları Volkan Işık ve Ömer Tumay ile off-road tutkunları katıldı.

ERMOFF Derneği Başkanı Lokman Toptaş, off-roadcular Bülent Alparslan, Kadir Yılmaz, Ahmet Kırkıncıoğlu, Murat Altun, Muhammet Erdoğan, Yavuz Kishalı, Cüneyt Kishalı, Erman Çıtlak, Selami Özçiftçi, Ziya Yıldız, Bekir Uruk ve Vedat Bilge Tortum ile gösteri yaptı.

Dernek üyeleri Altıparmak'ın katılımdan dolayı memnuniyet duyduklarını ve bu tür organizasyonların devamından yana olduklarını söyledi.

Yarışlardan büyük keyif aldığını ifade eden Altıparmak, "Erzurum'da kış sporları bilinen bir şey ama tabii ki kış sporlarını zenginleştirmek lazım. Bugün güzel bir gün yaşadık. Umuyorum Erzurum'a gelen her misafir bunu yaşamak isteyecektir. Çünkü alan fevkalade güzel, fevkalade geniş bir alan. Hangi parkurda yarışmak isterlerse ve gezmek isterlerse çok müsait" dedi.

Portekiz'de 1999 yılında düzenlenen rallide co-pilotu Erkan Bodur ile FİA Teams Cup kategorisinde 1. olmayı başararak, Dünya Ralli Şampiyonası'nda puan alan ilk ve tek Türk olan Türkiye Ralli Şampiyonu Volkan Işık ise off-road kulübünün Erzurum'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Umuyoruz ki ileride çok daha fazla otomobil sayısına erişirler. Çok güzel bir doğanın içerisinde bugün güzel bir fırsat yakaladık. Erzurum'dan otomobil meraklılarıyla birlikte olmak çok keyifliydi. Farklı doğasıyla farklı havasıyla Erzurum'u yaşadık, çok keyif aldık. İnşallah gelecekte daha geniş organizasyonlarda buralarda birlikte oluruz" diye konuştu.

Ömer Tumay ise "En kısa zamanda Erzurum için çok daha faal bir takım organizasyonlar olacak, bunları gözlemliyorum ve bu çorbada biraz tuzumuz olursa da çok mutlu olacağım. İnşallah off-road sporlarında çok güzel günler yaşayacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'da off-road heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement