Erzurum'da son bir ayda suça karışan 174 kişi yakalandı - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da son bir ayda suça karışan 174 kişi yakalandı

Erzurum\'da son bir ayda suça karışan 174 kişi yakalandı

Erzurum'da "Yunuslar" ile "güven timleri"nin son bir aydaki operasyonlarında, suça karışan ya da haklarında yakalama emri bulunan 174 kişi yakalandı.

07.03.2022 16:24  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da "Yunuslar" ile "güven timleri"nin son bir aydaki operasyonlarında, suça karışan ya da haklarında yakalama emri bulunan 174 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı "Yunuslar" olarak bilinen Motosikletli Polis Timler Amirliği ile "güven timleri" olarak adlandırılan Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde genel güvenlik ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Ekiplerce bu çerçevede son bir ayda yapılan operasyon ve çalışmalarda 174 kişi yakalandı. Bu kişilerden 25'ine "uyuşturucu madde bulundurmak veya kullanma" ve "uyuşturucu madde ticareti yapma" suçlarından işlem yapıldı, zanlılardan bir miktar metamfetamin ve esrar ele geçirildi.

Operasyonlarda "hırsızlık", "gasp", "kasten yaralama" suçları başta olmak üzere çeşitli suçlardan haklarında yakalama emri bulunan 62 kişiyi de gözaltına alan ekipler, yakalanan 87 kişiye de "Maksat dışı bıçak taşımak" suçundan idari işlem yaptı.

Ekipler, bu kişilerden de 5'i kuru sıkı 8 ruhsatsız tabanca ile 50 fişek elde etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'da son bir ayda suça karışan 174 kişi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük Ambulans Servisi Başhekimi Engin Ekmekci'nin adı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'na verildi
    14:35 Karabük Ambulans Servisi Başhekimi Engin Ekmekci'nin adı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'na verildi

    Geçen yıl hayatını kaybeden Karabük Ambulans Servisi Başhekimi Engin Ekmekci'nin adı, Safranbolu Yenimahalle'de bulunan 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nda yaşatılacak. İl Sağlık Müdürü İsmail Kara, törende Ekmekci'nin halka yaptığı hizmetleri ve başarılı çalışmalarını vurguladı. Törende, Ekmekci'nin kızları tarafından sağlık istasyonunun tabela açılışı gerçekleştirildi.

  • Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı
    14:34 Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

    Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir'e konuk olacak Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı. Sakatlıkları devam eden Laine, Faye, Benhur Keser ve Mithat Pala ise antrenmana katılmadı. Takım, antrenmanın ardından İstanbul'a hareket etti.

  • Ağrı'da baharın gelişiyle besiciler hayvanlarını meraya çıkarmaya başladı
    14:34 Ağrı'da baharın gelişiyle besiciler hayvanlarını meraya çıkarmaya başladı

    Ağrı'da küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın yaygın olduğu kentte, baharın gelmesiyle besiciler hayvanlarını meraya çıkarmaya başladı. Bol yağışlı geçen havaların ısınmasıyla meralar yeşillendi. Besiciler, sabahın erken saatlerinde hayvanlarını meraya çıkarıp akşam köylerine geri götürüyor. Baharın gelmesiyle çobanlık mesailerine başlayan besiciler, sezonun bereketli geçmesini temenni ediyor.

  • TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da
    14:33 TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da

    TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen çocuklar, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi gören yaşıtlarını ziyaret etti. Şenlikte çocuklar, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve hastane yetkilileriyle birlikte pasta kesti, hediyeler takdim etti. Şenliğe 29 ülkeden 500 çocuk katılıyor.

  • Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı
    14:29 Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı

    Çin'in başkenti Beijing'in gayrisafi yurtiçi hasılası (GSYİH), 2024'ün ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 artarak 1,05 trilyon yuanı (yaklaşık 148 milyar ABD doları) aştı. Kentin birincil sektörlerinin katma değeri yüzde 3,2 artarken, ikincil sektörlerinin katma değeri yüzde 7,3 artış gösterdi. Kentin üçüncül sektörlerinin katma değeri ise yüzde 5,8 arttı. Beijing, 2024 yılı için yüzde 5 civarında GSYİH büyüme hedefi belirlemiş bulunuyor.

  • Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı
    14:28 Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda Bandırma, Gömeç, Edremit, Susurluk, İvrindi ve Susurluk ilçelerinde 9 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 33,31 gram sentetik uyuşturucu, 5 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, hassas terazi, bir adet uyuşturucu hap ve payp ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement