Erzurum'da yaban keçisi avlayan iki kişiye para cezası kesildi - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da yaban keçisi avlayan iki kişiye para cezası kesildi

Erzurum\'da yaban keçisi avlayan iki kişiye para cezası kesildi

Erzurum'un Tortum ilçesinde yaban keçisi avladığı tespit edilen iki kişiye para cezası verildi.

21.01.2022 00:38  Güncelleme: 01:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Tortum ilçesinde yaban keçisi avladığı tespit edilen iki kişiye para cezası verildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Erzurum Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarındaki av koruma faaliyet ve denetimlerini sürdürüyor.

Bu çerçevede Tortum ilçesinde DKMP ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Yukarısivri Mahallesi mevkisinde yapılan koruma kontrol faaliyetleri sırasında yaban keçisi avı yaptığı belirtilen iki kişiyi tespit etti.

Ekipler tespit ettikleri iki kişiye idari para cezası uygularken bir ruhsatsız tüfeğe de el koydu.

Yetkililer, jandarma ekiplerine kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'da yaban keçisi avlayan iki kişiye para cezası kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kazakistan Cumhurbaşkanı, sel felaketi nedeniyle uluslararası etkinlikleri iptal etti
    16:18 Kazakistan Cumhurbaşkanı, sel felaketi nedeniyle uluslararası etkinlikleri iptal etti

    Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, ülkede meydana gelen seller nedeniyle tasarruf amacıyla bu yıl yapılması planlanan bazı uluslararası etkinlikleri iptal etme kararı aldıklarını bildirdi. Tokayev, sel felaketinin yaşandığı bölgeleri ziyaret ederek durum hakkında bilgi aldı ve mağdurlara yardım sözü verdi. Ayrıca, devlet bütçesinde tasarruf etmek amacıyla Astana Forumu ve Dünya Sergisi gibi önemli etkinliklerin bütçelerinin azaltılacağını açıkladı.

  • EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi Tebrik Etti
    16:18 EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi Tebrik Etti

    Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi tebrik ziyaretinde bulundu. Küpeli, Ünlüce'ye başarılar dileyerek, iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti. Ünlüce ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Eskişehir sanayisinin gelişimine katkı sunacaklarını ifade etti.

  • Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Motosikletlere Göz Açtırmadılar
    16:17 Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Motosikletlere Göz Açtırmadılar

    Bolu'da yaya ve bisiklet harici girişin yasak olduğu İzzet Baysal Caddesi'nde polis ekipleri, kurallara uymayan motosiklet ve elektrikli motosiklet sürücülerine para cezası kesti. Ekiplerin ilerleyen günlerde kent genelinde önlemleri sıkılaştıracağı belirtildi.

  • YMP Genel Başkanı Teoman Mutlu: 'Erken seçime gerek yok demek siyasete taban tabana aykırıdır'
    16:17 YMP Genel Başkanı Teoman Mutlu: 'Erken seçime gerek yok demek siyasete taban tabana aykırıdır'

    Yerli ve Milli Parti (YMP) Genel Başkanı Teoman Mutlu, erken seçim tartışmalarına ilişkin açıklama yaparak, CHP'ye eleştirilerde bulundu.

  • Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi
    16:16 Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi

    Bartın'ın Kemerköprü Mahallesi'nde bir moto kurye ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda kurye yaralanırken, taşıdığı sipariş ise başka bir kurye tarafından gideceği adrese teslim edildi. Yaralı kurye ise hastaneye kaldırıldı.

  • Okul Sporları Ragbi Yıldızlar Grup Birinciliği için 18 ilden Kayseri'ye gelen 69 takım zirve mücadelesinde ter döktü
    16:16 Okul Sporları Ragbi Yıldızlar Grup Birinciliği için 18 ilden Kayseri'ye gelen 69 takım zirve mücadelesinde ter döktü

    Okul Sporları Ragbi Yıldızlar Grup Birinciliği müsabakalarında 18 ilden Kayseri'ye gelen 38'i erkek, 31'i kız olmak üzere 69 takım zirve için ter döktü. Yaklaşık bin öğrencinin katıldığı ve kıran kırana yarışla geçen müsabakalarda grup birinciliği elde edecek olan takımlar, Türkiye birinciliği için karşılaşmaya çıkacak. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, okul sporlarının önemine değinerek, Kayseri'nin spor şehri olduğunu ve geleceğin sporcularını yetiştirmekte büyük bir heyecanla çalıştıklarını belirtti.

  • Diyarbakır'da düzenlenen Okullar Arası Boks İl Seçmeleri tamamlandı
    16:16 Diyarbakır'da düzenlenen Okullar Arası Boks İl Seçmeleri tamamlandı

    Türkiye Boks Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından organize edilen Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Boks il seçme müsabakaları, Diyarbakır Stadyumu'nda bulunan boks salonunda düzenlendi. İl seçmelerinde dereceye girenler, okullar arası Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Diyarbakır'da düzenlenen Okullar Arası Boks İl seçmesine, 21 kadın sporcunun yanı sıra 47 erkek sporcu katıldı. Kadınlarda 12 ayrı sıklette gerçekleştirilen 10 müsabaka, erkeklerde ise 23 farklı sıklette ve yaş grubunda toplamda 20 müsabaka düzenlendi. Müsabakalara kendi sporcularıyla katılan Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörlerinden Abdulaziz Selucik, etkinliğin yoğun katılımla gerçekleştiğini belirtti.

  • Didim'de Genç Şefler Yemek Yarışması Düzenlendi
    16:15 Didim'de Genç Şefler Yemek Yarışması Düzenlendi

    Aydın'ın Didim ilçesinde, Turizm Haftası kapsamında Zeynep - Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından bir otelde düzenlenen Genç Şefler Yemek Yarışması'na 5 ortaokuldan 6 takım katıldı. Yarışmada öğrencilerin hünerlerini sergilediği etkinliğe veliler ve öğretmenler de katıldı. Yarışma sonuçları yarın açıklanacak.

  • Konya Ereğli'de 135 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi
    16:15 Konya Ereğli'de 135 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi

    Konya'nın Ereğli ilçesinde jandarma tarafından yapılan çalışmalarda bir otomobilde 135 kilo kaçak tütün ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok yol kontrolünde M.P.'nin kullandığı otomobilde yapılan aramada kaçak tütünler bulundu. M.P. gözaltına alınırken, ele geçirilen malzemelere el konuldu.

  • Macar Öğrenciler Tekirdağ'da Halk Oyunları Gösterisi Sundu
    16:14 Macar Öğrenciler Tekirdağ'da Halk Oyunları Gösterisi Sundu

    Türkiye-Macaristan Kültür Yılı kapsamında Tekirdağ'a gelen Macar öğrenciler, Rakoczi Müzesi önünde halk oyunları gösterisi sundu. Macaristan Mikes Kelemen Lisesi öğrencileri, Osmanlı'ya sığınan Macar Prensi 2. Ferenc Rakoczi'ye tahsis edilen ve daha sonra müzeye çevrilen yapıyı gezdi. Konuk öğrenciler, Müze Müdürü Ali Kabul'den bilgi aldı. Ardından öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibi, müze önünde gösteri sundu. Öğrenciler, sahil dolgu alanındaki Barış ve Özgürlük Parkı'nda bulunan Macar Anıtı ve Mikes Kelemen Parkı'nı da ziyaret etti. Tekirdağ Macar Dostluk Derneği Başkanı Adem Dalgıç, 2024 Türkiye-Macaristan Kültür Yılı kapsamında kentte sene boyunca etkinliklerin süreceğini belirtti. Tekirdağ'ın Macarlar için önemli bir kent olduğunu vurgulayan Dalgıç, Macar halkı tarafından iyi bilinen kente, bu ülkeden çok sayıda ziyaretçi geldiğini ifade etti. Tekirdağ Bilim Sanat Merkezi öğretmeni Zübeyde Aykaç da 10 öğrencinin, kentteki Macar eserlerini ziyaret ettiğini dile getirdi. Aykaç, öğrencilerin katılımcılara güzel bir halk dansları gösterisi sunduğunu ve yarın da Türk-Macar ortak kültürüyle ilgili etkinlikler yapacaklarını söyledi.


Advertisement