Erzurum Devlet Tiyatrosu Elazığ-Malatya Turnesinde - Son Dakika
Kültür Sanat

Erzurum Devlet Tiyatrosu Elazığ-Malatya Turnesinde

Erzurum Devlet Tiyatrosu Elazığ-Malatya Turnesinde

Ali Halim Neyzi'nin yaptığı "Çıkmaz Sokak Çocukları''adlı oyunu ile 17-18 Nisan da Elazığ da ve 19-20 Nisan da Malatya da tiyatro severlerle buluşuyor.

16.04.2013 17:03  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Erzurum Devlet Tiyatrosu Sanatçılarından Kuvvet YURDAKUL' un yaptığı ''Çıkmaz Sokak Çocukları''adlı oyunda Emrah Keskin, Sezai Yılmaz ve Levent Aras rol alıyor.

Erzurum da seyircilerin beğenisini kazanan oyun turne yaptığı illerde de yoğun ilgi ile karşılanıyor. Artvin ve Trabzon turnesinde kapalı gişe oynayan "Çıkmaz Sokak Çocukları" nın şimdiki durağı ise Elazığ ve Malatya.

17 Nisan Çarşamba (20.00) ,18 Nisan Perşembe (20.00) günleri Elazığ DT Sahnesinde 2 kez temsil edilecek oyun, 19 Nisan Cuma (20.00), 20 Nisan Cumartesi (17.00-20.00) günleri ise Malatya DT da 3 kez temsil edilecek. Oyunun biletleri Devlet Tiyatrosu resmi web sitesinden ve Devlet Tiyatroları gişesinden de temin edilebilir.

Oyun, anasız babasız iki yetim kardeş olan Treat ve Philip'in Philadephia'da ki evlerinde geçer. Treat küçük soygunlarla evin geçimini sağlamakta, Phillip ise dış dünyadan uzak evin içinde kurduğu kendi dünyasında yaşamaktadır. Bu iki kardeşin sürdürdükleri tek düze yaşam,bir gece yabancı bir kişinin evlerine gelişiyle bozulur.Sonradan bu iki kardeş için bir ''kurtarıcı''olacak olan yabancı da aslında bir yetimdir.Amerikalı yazar-yönetmen Lyle Kessler'in kaleme aldığı ''Çıkmaz Sokak Çocukları''sistem içinde,ayakta kalmaya çalışan üç yetimin başından geçen olayları çarpıcı bir dil kullanarak seyirciye aktarmaktadır.

"Çıkmaz Sokak Çocukları" Elazığ ve Malatya turnesinde seyirciyle buluşurken Erzurum Devlet Tiyatrosu Sahnesinde bu hafta 17 Nisan Perşembe ve 18 Nisan Cuma günleri 19.30 da ve 19 Nisan Cumartesi 14.00-19.30 da "Otel Plaza da Bir Oda" adlı oyun sahnelenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Erzurum Devlet Tiyatrosu Elazığ-Malatya Turnesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement