ERZURUM Jandarma evden çıkamayan vatandaşın tarlasını sürdü - Son Dakika
Güncel

ERZURUM Jandarma evden çıkamayan vatandaşın tarlasını sürdü

Jandarma evden çıkamayan vatandaşın tarlasını sürdüERZURUM'un Pazaryolu ilçesinde koronavirüs tedbirleri sebebiyle evden çıkamayan 65 yaş üstü bir vatandaşın tarlasını jandarma sürdü.

31.03.2020 09:18  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma evden çıkamayan vatandaşın tarlasını sürdü

ERZURUM'un Pazaryolu ilçesinde koronavirüs tedbirleri sebebiyle evden çıkamayan 65 yaş üstü bir vatandaşın tarlasını jandarma sürdü.

Erzurum'da koronavirüs salgını sebebiyle sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü vatandaşların yardımına Mehmetçik koşuyor. Pazaryolu İlçesi'ne bağlı Burçaklı Mahallesi'nde uygulanan tedbirler sebebiyle dışarı çıkamayan 65 yaş üstü bir vatandaş, ekim zamanı geldiğini belirterek tarlasının sürülmesi için jandarmanın 156 nolu telefonundan yardım istedi. Vatandaşın evine giden jandarma, traktöre binerek tarlayı sürdü.

Pazaryolu İlçesi'nde jandarmanın vatandaşa yaptığı bu yardımla ilgili görüntüye Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Komutanlığa ait resmi siteden de 'Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz' başlıklı açıklamada; "Erzurum Pazaryolu'nda çiftçilik yapan ve yaş kısıtlamısından dolayı evinde kalan amcamızın isteiğini kırmadık ve tarlasını sürerek ekime hazır hale getirdik. Hasat zamanı görüşmek üzere..' denildi.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın bu paylaşılı sosyal paylaşım sitelerinden büyük ilgi gördü.

ERZURUM Jandarma evden çıkamayan vatandaşın tarlasını sürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ERZURUM Jandarma evden çıkamayan vatandaşın tarlasını sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement