Erzurum Midibüsün Çarptığı Kadınlar Tuvaleti Yıkıldı - Son Dakika
Güncel

Erzurum Midibüsün Çarptığı Kadınlar Tuvaleti Yıkıldı

Midibüsün çarptığı kadınlar tuvaleti yıkıldıERZURUM'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan midibüs, park içindeki kadınlar tuvaletine çarptı.

09.11.2017 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Midibüsün çarptığı kadınlar tuvaleti yıkıldı

ERZURUM'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan midibüs, park içindeki kadınlar tuvaletine çarptı. Prefabrik tuvalet yıkılırken, yaralanan midibüs sürücüsü Ferit K. hastanede tedaviye alındı.

Kaza, öğle saatlerinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin yanındaki Aziziye Parkı'nda meydana geldi. Kent merkezi köyler arasında yolcu taşımacılığı yapan Ferit K. yönetimindeki 25 K 0015 plakalı midibüs, E-80 karayolunda seyir halindeyken, iddiaya göre yola çıkan yayaya çarpmamak için direksiyon kırınca park içinde bulunan kadınlar tuvaletine çarptı. Prefabrik tuvalet çarpmanın etkisi ile yıkılırken, hafif yaralanan midibüs sürücüsü hastanede tedaviye alındı. Kaza sırasında tuvalette kimsenin olmadığı öğrenildi.

Parka toplanan vatandaşlar, kazayı cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı. Midibüs, vinç ile yıkıntı arasından çıkarılırken, görgü tanıkları, sürücünün aniden önüne çıkan bir yayaya çarpmamak için direksiyonu sağ tarafa kırdığını ve kazanın da bu nedenle meydana gediğini söyledi.

Erzurum Midibüsün Çarptığı Kadınlar Tuvaleti Yıkıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Midibüsün Çarptığı Kadınlar Tuvaleti Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement