Erzurum Müftüsü, Milletvekilliği Adaylığı İçin İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Erzurum Müftüsü, Milletvekilliği Adaylığı İçin İstifa Etti

Erzurum Müftüsü, Milletvekilliği Adaylığı İçin İstifa Etti

Erzurum Müftüsü Hasan Çınar, AK Parti'den Kars Milletvekili aday adaylı olmak için görevinden istifa etti.

10.02.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Müftüsü Hasan Çınar, AK Parti'den Kars Milletvekili aday adaylı olmak için görevinden istifa etti. Çınar, "Müftüyken kürsülerden hep halkımızla beraber oldum. Her zaman birleştirici, yapıcı konuşmalarımız oldu. Şimdi kürsülerden değil ama sahadan yine halkımızın birlik ve beraberliği için gayret sarfedeceğiz" dedi.

Yaklaşık 1,5 yıldır İl Müftüsü olan Hasan Çınar, memleketi Kars'tan milletveli aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini bildirdi. AK Parti Kars İl Başkanlığı'na 25'inci dönem milletvekilliği aday adayı başvurusunda bulunacağını belirteren Hasan Çınar, şunları söyledi:

"Rabbim eğer takdir etmişse olur, etmemişse biz hiçbir şey yapamayız. Niçin buna karar verdim? İçinde bulunduğumuz yıllarda bir müftü olarak ki düne kadar hep halkımızla beraber oldum. Her zaman birleştirici, yapıcı konuşmalarımız oldu. Şimdi kürsülerden değil ama sahadan yine halkımızın birlik ve beraberliği için gayret sarfedeceğiz. Sosyal hadiselerin halkın içinden gelen kardeşinizim. İnşallah bu yönümüzle de inanıyorum ki hükumetimize büyük desteğimiz olacaktır. Çevremizdeki ülkelerin değişik değişik durumlar, ortamlar içerisinde olduğu bir dönemde memleketimizin, bu güzel cennet vatanımızın insanlarının birlik ve beraberliği için elimden gelen gayreti sarfedeceğim inşallah. Rabbim nasip eder mi etmez mi onu ben bilemiyorum. Kimse de bilemez. Takdir rabbimizdendir. AK Parti'den aday adayı olacağım. Nasip de varsa." - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Müftüsü, Milletvekilliği Adaylığı İçin İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement