Bacanağının, eşi ile ilişki yaşadığından şüphelenen adam, bacanağına ve baldızına kurşun yağdırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Bacanağının, eşi ile ilişki yaşadığından şüphelenen adam, bacanağına ve baldızına kurşun yağdırdı

Erzurum'da eski uzman çavuş, eşiyle ilişki yaşadığından şüphelendiği bacanağını ve yanında yer alan baldızını pusu kurarak öldürdü. Olay güvenlik kameralarına yansırken cinayetin ardından kaçan katil, kısa sürede yakalandı.

10.05.2020 01:45  Güncelleme: 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da, meslekten atılan Uzman Çavuş Mükremin T. (41), bacanağı Fatih Özmen (27) ile baldızı Hülya Özmen'i (29) pusu kurup tabancayla vurarak öldürdü. Kaçan Mükremin T, kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Palandöken ilçesindeki Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde meydana geldi. Meslekten atılan eski Uzman Çavuş Mükremin T, iddiaya göre eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği bacanağı Fatih Özmen'in evinin önünde pusu kurdu.

BACAĞINI VE BALDIZINI ÖLDÜRDÜ

Fatih Özmen'in evden çıkıp, eşiyle birlikte 25 LE 192 plakalı otomobiline bindiğini gören Mükremin T, aracı çalıştırdığı sırada bacanağına tabancayla ateş etti. Bu sırada Fatih Özmen'in eşi Hülya Özmen de otomobilden inip kaçmaya çalıştı. Mükremin T, baldızına da ateş etti. Çift kanlar içinde kalırken, Mükremin T. olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyan mahalleli durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olayı gören Fatih Özmen'in kardeşi otomobilin yanına giderken ağabeyini ve yengesini kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdi. Fatih Özmen'in kardeşinin feryatları çevredekileri gözyaşlarına boğdu.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Fatih Özmen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kalp masajı yapılarak Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hülya Özmen ise doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Olay yerini şerit çekerek kapatan polis ekipleri, vatandaşların bölgeye girmesine izin vermedi.

GEÇEN YIL EVLENMİŞLER

Fatih Özmen'in cesedi olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Görgü tanıkları en az 7- 8 el silah sesi duyduklarını belirtirken, beyaz bir otomobille kaçtığı tespit edilen Mükremin T, kısa süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Özmen çiftinin geçen yıl evlendikleri öğrenildi.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan olay bir apartmanın güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde olay yerine gelen Mükremin T.'nin bir süre beklediği, araç yakına gittikten sonra çöp konteynerine bir şey atıp olay yerinden kaçtığı görüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bacanağının, eşi ile ilişki yaşadığından şüphelenen adam, bacanağına ve baldızına kurşun yağdırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bacanağının, eşi ile ilişki yaşadığından şüphelenen adam, bacanağına ve baldızına kurşun yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • şevket : allah kötü kadının belasını versin adam ne yapsın 48 12 Yanıtla Urfalı: Eğer gerçekten öyleyse versin. Ama hiçbirimiz olayın böyle olduğundan ya da olmadığından emin olamayız. 8 0 Belli olmaz: Bakalım olay gerçekten yazıldığı gibi mi . Ya adam da binsorun varsa ki oda olabilir çünkü meslekten atılmış biri diyorlar yani adamın da bi sorunları olabilir olur demiyorum ama sonuçta iki taraf da yandı ALLAH yardımcıları olsun 5 0 Adam ne yapsın mı?: Ne yani sendemi aynısını yapardın? 2 2
  • KISASSS: kısassss kardeşim kısasss ..o kurşunun tadina o da bakacak başka yolu yok..iceride yatıp da bosuna dinlenmesin..dişine kan bulaştı birkere iflah olmaz..aynı sekilde cezasi olmalı 54 2 Yanıtla
  • Recep 34 : Şüphe gerçeklerin içinden doğar. Ailesini yıkan insanların cezasını devletin vermesi gerekir. Evliyken başka bir ilişkiye hapis ve para cezası verilmeli, o kişinin siciline işlenmeli ve evlenirken belgelerin içinde görülmeli diye düşünüyorum. 14 4 Yanıtla
  • Hulya: Eline saglik 5 11 Yanıtla
  • Hmm : Öyle bir başlık atıyorsunuz ki kim kimin bacağına sıkmış belli değil. Sürekli haberlerinizi takip eden bir vatandaş olarak sizi uyarıyorum anlatıma yazıma noktalamaya dikkat edin lütfen 11 3 Yanıtla Cn: Bacağına değil bacanağına 5 0
  • Salih : evlenmeyin abi sakın enlemleyin Ortam çok kötü 10 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement