Erzurumlu Kadınlar Golfü Sevdirdi - Son Dakika
Güncel

Erzurumlu Kadınlar Golfü Sevdirdi

Erzurumlu Kadınlar Golfü Sevdirdi

Antalya'da düzenlenen Yerel Minikler Golf Turnuvası'nın 6 ayağına 7 sporcu ile katılan Erzurum Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi Spor Kulübü 12 madalya aldı.

23.08.2016 03:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da düzenlenen Yerel Minikler Golf Turnuvası'nın 6 ayağına 7 sporcu ile katılan Erzurum Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi Spor Kulübü 12 madalya aldı. Minik sporcular, turnuvanın 7'inci ve son ayağı olan finalde de aynı başarıyı gösterip Türkiye Şampiyonu olmayı hedefliyor. Golf sahası olmadığı için 10 yıldır Erzurum'un ovalarında ve spor salonlarında antrenman yapan sporcuların Bodrum, Belek, Ankara ve İstanbul gibi golfde iddialı olan takımları geride bıraktıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Leyla Mutlutürk, Yaklaşık 3-4 ay önce ellerine aldıkları golf sopasıyla, antrenman yapacak sahaları olmadığı için ovada, stadyumda ya da okulun spor salonunda çalışan sporcularımızın başarısı alkışa değer. Amacımız zengin sporu olarak bilinen golf sporunu en alt tabakaya yaymak. Erzurumlu kadınlar olarak 10 yıldır sahip çıktığımız kulübümüz 40'ın üzerinde sporcu yetiştirdi ve birçoğu Türkiye şampiyonu oldu dedi.

Babası oto yıkamacı olan ve 4 ay önce golfe başlayan 11 yaşındaki Burak Yıldırım, Şampiyonanın ilk 6 ayağında çok başarılıydık. Ben 4 madalya aldım. Turnuvanın favorisi olarak gösteriliyoruz. Yedinci ayakta da başarılı olup Erzurum'a şampiyon olarak dönmek istiyoruz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurumlu Kadınlar Golfü Sevdirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement