Erzurumlular Vakfında Kursiyerlere Törenle Sertifika Verildi - Son Dakika
Yerel

Erzurumlular Vakfında Kursiyerlere Törenle Sertifika Verildi

Erzurumlular Vakfında Kursiyerlere Törenle Sertifika Verildi

Merkezi Maltepe'de bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfında sürdürülen eğitim faaliyetleri kapsamında düzenlenen eğitimlere katılarak mezun olan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

17.06.2013 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi Maltepe'de bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfında sürdürülen eğitim faaliyetleri kapsamında düzenlenen eğitimlere katılarak mezun olan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi. Yaklaşık 120 kursiyerin katıldığı kurslarda Masa Tenisi, Karate, Kuran-ı Kerim, Bağlama ve Halk oyunları gibi eğitimler aldılar.

Açılış konuşmasını Kadın kolları başkanı Neşe Şairoğlu'nun yaptığı ve hayli seçkin ve kalabalık bir kursiyer topluluğun olduğu törende, Şairoğlu, "Sekiz aydır sürmekte olan eğitimlerimizi bu gün mutlu bir sonla noktalayacağız. Kurslarımızın kursiyerlerimizin hizmetine sunulmasında emeği geçen başta, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Gazanfer Paçacı'ya Maltepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Gülten Kobar,'a olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarım" Dedi.

Törene; Maltepe Belediye Başkan Danışmanı Nail Çiftçi, Maltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gazanfer Paçacı, Maltepe İlçe Milli eğitim Müdürü Gülten Togar, İSKİ Eski Genel Müdürü Selami Oğuz, Vakıf İkinci Başkanı Bülent Gül, Vakıf Başkan Yardımcısı Hüseyin Karakaya, Öz-İş sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaşlıoğlu Erzurumlular Ümraniye Dernek Başkanı Aziz Öz ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Konuşmak üzere kürsüye gelen vakıf başkanı Süha Dengizek; "Vakfımızda göreve geldiğimiz de önümüze koymuş olduğumuz hedefleri bir bir yerine getirmenin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Yeni vakıf binamızın açılışında burasının eğitim ve kültür ocağı olacağını ifade etmiştim. Şimdi bunu bu gün çok daha net olarak görmekteyiz. İngilizce Bilgisayar ve Diksiyon kurslarına katılan her yaş gurubundaki kursiyerlerimize kurs belgelerini bu gün takdim edeceğiz. Vakıf başkanı olarak, başta Halk Eğitim Merkezi Müdürü olmak üzere, yaklaşık sekiz aydır kursları azimle sabırla ve bir o kadarda samimiyetle öğreten öğretmenlerimize ve tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ederim. Vakıf olarak tüm bu eğitimlerimiz artarak devam edecektir. Vakfımızda halen devam etmekte olan Kuran-ı Kerim, Masa Tenisi, Karate, Bağlama ve Halk oyunları eğitimlerimiz var. Buradan bir kez daha ifade etmek isterim ki kurslarımız herkese açıktır" dedi.

MİNİK DADAŞ İHSAN EFE ÖZBAYLAR'DA DADAŞ ŞİİRİNİ OKUDU

Kursiyerler arasında bar kursuna katılarak dikkatleri üzerine çeken vakfında maskotu olan Minik Dadaş İhsan Efe Özbaylar'da Dadaş şiirini okudu.

Törende kursiyerlere sertifikaları takdim edilirken öğretmenlere de vakıf plaketleri takdim edildi. Tüm davetlilere Erzurum ketesi lavaş ekmek ve çeşitli ikramlar yapıldı ve tören sona erdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurumlular Vakfında Kursiyerlere Törenle Sertifika Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement