Eş Başkan Anlı, Amedsporlu Futbolcularla Forma İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Eş Başkan Anlı, Amedsporlu Futbolcularla Forma İmzaladı

Eş Başkan Anlı, Amedsporlu Futbolcularla Forma İmzaladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonucun ardından çeyrek finale çıkan Amedspor'da forma imzalama etkinliği düzenlendi.

19.02.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonucun ardından çeyrek finale çıkan Amedspor'un forma imzalama etkinliğine katıldı.

Ceylan Karavil AVM'de düzenlenen etkinlikte, forma satışlarını altyapıda yer alan genç futbolcular ile Türkiye Voleybol 3'üncü liginde ter döken kadın sporcular gerçekleştirdi. Etkinlikte, Eş Başkan Anlı, Amedspor Takım Kaptanı Şeyhmus Özer ile futbolcular Deniz Naki, Sercan Özçelik, Yusuf Yağmur, Ercan Çapar ve Mansur Çalar, taraftarların aldıkları formaları imzaladı. İmza etkinliğine yoğun ilgi gösteren taraftarlar, takımları lehine sürekli tezahürat yaptı.

Naki'ye taraftar büyük ilgi gösterdi

Bursaspor-Amedspor maçının ardından yaptığı açıklamayla gündeme gelen, açıklaması nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 12 maç ceza verilen Deniz Naki, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Taraftarlar Naki ile fotoğraf çektirmek ve Yeşil-Kırmızı formaları imzalatmak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Eş Başkan Anlı, etkinlikte Amedspor Kulüp Başkanı Başkanı Ali Karakaş ve yöneticilerle, takımın lig ve kupadaki sportif durumuyla ilgili bir süre sohbet etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eş Başkan Anlı, Amedsporlu Futbolcularla Forma İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement