Eş Katili, Cesedinin Kadavra Olarak Kullanılması İçin Vasiyet Etmiş - Son Dakika
3.Sayfa

Eş Katili, Cesedinin Kadavra Olarak Kullanılması İçin Vasiyet Etmiş

Eş Katili, Cesedinin Kadavra Olarak Kullanılması İçin Vasiyet Etmiş

Antalya'da eşini bıçakla öldürdükten sonra intihar eden emekli öğretmen Ali Nadir Şanlı'nın cesedi, vasiyeti üzerine kadavra olarak kullanılacak.

03.06.2016 13:09  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da eşi 54 yaşındaki Meryem Özcan Şanlı'yı bıçakla öldürdükten sonra intihar ederek yaşamına son veren emekli öğretmen 61 yaşındaki Ali Nadir Şanlı'nın cesedi, vasiyeti üzerine kadavra olarak kullanılacak.

2 AY ÖNCE EVLENMİŞLERDİ

Olay dün saat 19.00 sıralarında Kepez İlçesi, Namık Kemal Bulvarı'nda meydana geldi. Psikolojik sorunları bulunan emekli öğretmen Ali Nadir Şanlı, 2 ay önce evlendiği eşi Meryem Özcan Şanlı'yı bıçaklayarak öldürdü, ardından oturduğu 7 katlı apartmanın terasından atlayarak yaşamına son verdi.

VASİYET ETMİŞ, CESEDİ KADAVRA OLACAK

Şanlı çiftinin cesetlerine sabah saatlerinde otopsi yapıldı. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda bekletilen Ali Nadir Şanlı'nın cenazesi, oğlu Mustafa Şanlı'nın isteğiyle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı'na kadavra olarak kullanılmak üzere verildi.

BABASIYLA EN SON 2 YIL ÖNCE GÖRÜŞMÜŞLER

Aile bağlarının çok güçlü olmadığını belirten Mustafa Şanlı, babasıyle en son iki yıl önce görüştüğünü belirterek, "Babamla bir süre sohbet ettikten sonra, 'Ölürsem cesedimi kadavra olarak verin' diye vasiyette bulundu. Bu yüzden vasiyetini yerine getirmek istiyoruz" dedi.

Meryem Özcan Şanlı'nın cenazesi ise Burdur'dan yakınlarının gelmesi için bekletiliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Eş Katili, Cesedinin Kadavra Olarak Kullanılması İçin Vasiyet Etmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement