Uyuşturucu Bağımlısı Koca Karısını Annesini ve Babasını Katledip Sırra Kadem Bastı - Son Dakika
3. Sayfa

Uyuşturucu Bağımlısı Koca Karısını Annesini ve Babasını Katledip Sırra Kadem Bastı

Uyuşturucu Bağımlısı Koca Karısını Annesini ve Babasını Katledip Sırra Kadem Bastı

Mardin'de aile kavgasında tüfekle ateş açan saldırgan önce karısını sonra karısının annesi ve babasını öldürdü. Hırsızlık ve uyuşturucudan sabıkası bulunan saldırgan ortadan kayboldu.

21.12.2018 13:40  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde,dün gece gerçekleşen olayda Mehmet Salih Bulgan adlı saldırgan, eşi Rojda Bulgan, kayınvalidesi ve kayınpederini tüfekle ateş ederek öldürdü. Hırsızlık ve uyuşturucudan sabıkası bulunan saldırgan ortadan kayboldu.

KARISINA ŞİDDET UYGULUYORDU

Mardin'inMazıdağı Işıkyaka Mahallesinde dün akşam meydana gelen olayda. Rojda Bulgan, iddiaya göre, aile içi geçimsizlik nedeniyle 3 yıllık eşi Mehmet Salih Bulgan ile tartışarak, 4 aylık oğlunu da alıp, babası Haci Eyyüp Andiç'in evine gitti.

TÜFEKLE KAYINPEDERİNİN EVİNİ BASTI

Bir süre sonra kayın pederinin evine giden Mehmet Salih Bulgan, karısından kendi evlerine dönmesini istedi. Eşinden olumsuz yanıt alan Mehmet Salih Bulgan, bu sırada çıkan tartıştışma sonrası tüfekle ateş açtı.

SAÇMALARIN İSABET ETTİĞİ 3 KİŞİ CAN VERDİ

Saçmaların hedefi olan Rojda Bulgan ile babası Haci Eyyüp Andiç ve annesi Sadiye Andiç yaşamını yitirdi. Mehmet Salih Bulgan ise olay sonrası ortadan kayboldu. Silah seslerini duyanların ihbarıyla eve gelen sağlık görevlileri, 3 kişinin cesediyle karşılaştı.

4 AYLIK BEBEK YETİM KALDI

Cansız bedenler, otopsi için Diyarbakır'a gönderildi. Rojda Bulgan ile babası Haci Eyyüp Andiç ve annesi Sadiye Andiç'in cenazeleri, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ndeki otopsinin ardından Diyarbakır'daki Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALMIŞ

Hırsızlık' ile 'uyuşturucu kullanma' suçlarından sabıkası bulunan ve yaklaşık 1 ay önce de babasını bıçakladığı için gözaltına alınıp, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenilen Bulgan'ın yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

? - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Uyuşturucu Bağımlısı Koca Karısını Annesini ve Babasını Katledip Sırra Kadem Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Adalet: Toplumun Vijdanlarini ancak kissasa kisas ile rahatlayabilir...idam istiyoruz.hermde halkin gozu icinde...muebbet vb cezalar bostur..zaten bir kac yil sonra saliverilecektir bu tip katiller..sayin hukumetimizden idamm istiyoruz... 1 0 Yanıtla
  • şeriat: idam şart artık bu katillere 0 0 Yanıtla

Advertisement