Esab Eskişehir'de Gurbetçilerle Buluştu - Son Dakika
Yaşam

Esab Eskişehir'de Gurbetçilerle Buluştu

Esab Eskişehir\'de Gurbetçilerle Buluştu

Eskişehir-Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB) yönetici ve üyeleri, izin için Eskişehir’e gelen gurbetçilerle buluştular.

28.08.2017 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir- Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB) yönetici ve üyeleri, izin için Eskişehir'e gelen gurbetçilerle buluştular.

ESAB Başkanı Ahmet Urfalı, yurt dışında çalışan ve izin için Eskişehir'e gelen gurbetçilere, Eskişehir - Emirdağ kültür, sanat ve tarihi eserlerini takdim etti. Urfalı, "Eskişehir ve Emirdağ'da düzenlediğimiz kültürel, sanatsal ve tarihi etkinliklerimizde, yakın ilgi ve alakalarını gördüğümüz Belçika Türk Ocağı kurucu başkanı Recep Tuncer Sarı, gurbetçilerden Bilal Özcan ve Danimarka'dan Kasım Özcan ile Eskişehir'de yaptığımız ve yapacağımız kültür ve sanat etkinlikleri üzerinde fikir alış verişinde bulunduk. Karşılıklı birbirimize projelerimizi açıkladık. Yeni sezonda, Eskişehir ve Emirdağ'dan yurt dışına 'Göç' üzerine, Eskişehir ve Emirdağ'da farklı kültürel, sanatsal ve tarihi etkinliklerde bulunacağız" dedi.

Gurbetçilerle Eskişehir'de buluşmada, Belçika Türk Ocağı kurucu başkanı ve gurbetçilerden Recep Tuncer Sarı ise yaptığı açıklamada, "ESAB'ın Eskişehir ve Emirdağ'da düzenlediği etkinliklerini yakından takip ediyoruz. Bizler gurbetçiler olarak. Eskişehir, Emirdağ ve ve Belçika'da yapılan her türlü etkinliklere destek veriyoruz. Önümüzdeki dönemde de Eskişehir, Emirdağ ve Belçika'da, ESAB ile birlikte kültürel, sanatsal ve tarihi yeni etkinlikler düzenleyeceğiz" dedi.

Her türlü yatırımlarını Eskişehir'e yapan gurbetçiler, Eskişehir'de yaşamaktan mutlu olduklarını ifade ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Esab Eskişehir'de Gurbetçilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement