Esad Rejimi Bayramda da Saldırılarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Esad Rejimi Bayramda da Saldırılarını Sürdürüyor

- Esad rejimi bayramda da saldırılarını sürdürüyorİDLİB - Suriye'de Beşar Esad rejimi ve destekçileri, İdlib'de bayram gününde de saldırılarını sürdürüyor.

04.06.2019 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Esad rejimi bayramda da saldırılarını sürdürüyor

İDLİB - Suriye'de Beşar Esad rejimi ve destekçileri, İdlib'de bayram gününde de saldırılarını sürdürüyor.

Suriye'de Müslümanlar saldırıların gölgesinde Ramazan Bayramı'nı kutluyor. Esad rejimi ve destekçileri hava saldırılarını bayramda da sürdürüyor. Esad rejimi ve Rus savaş uçakları, gece saatlerinden bu yana İdlib kırsalı ve Hama'daki yerleşim bölgelerine hava saldırısı düzenliyor. Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, gece saatlerinden bu yana devam eden rejim saldırılarında Kafr Nabl kasabasında 1 çocuk, Der Senbel kasabasında 1 çocuk hayatını kaybetti, birçok sivil ise yaralandı. İdlib'in güneyindeki Mesaibin kasabasına düzenlenen saldırıda bir hayvan çiftliğinin tamamen tahrip olduğu ve birçok ineğin ise telef olduğu belirtildi.

Beşar Esad rejimi, insanların geçimlerini sağladıkları çiftliklere ve tarım arazilerine yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı. Saldırılar nedeniyle yüzlerce dönümlük tarlalar ve çiftlikler kullanılamaz hale geldi.

Esad Rejimi Bayramda da Saldırılarını Sürdürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esad Rejimi Bayramda da Saldırılarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement