Kayseri'de merkez Melikgazi İlçesi Kaykop Fatih Mahallesi'nde oturan ve bir süredir bunalımda olduğu belirtilen 24 yaşındaki Güllü Çam, su borusuna eşarbıyla kendini asarak yaşamına son verdi.
Fatih Mahallesi 1'inci Sokak'ta oturan Güllü Çam dün akşam saat 21.00 sıralarında fabrikada çalışan eşi Hakan Çam'ı cep telefonundan aradı ve bir süre görüştü. Telefonu kapatan Güllü Çam, eşarbıyla su borusuna kendini astı. Eşinin telefondaki sözlerinden şüphelenip hemen eve gelen Hakan Çam, onun su borusunda asılı buldu ve polise haber verdi.
Gelen polisler ve Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı inceleme ardından otopsi yapılmak üzere Güllü Çam'ın cesedi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı - Kayseri
Son Dakika › Güncel › Eşarpla İntihar Etti - Son Dakika