Esat Kabaklı Ramazan Sokağı'nda - Son Dakika
Güncel

Esat Kabaklı Ramazan Sokağı'nda

Esat Kabaklı Ramazan Sokağı\'nda

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu Otoparkı ve Mimarsinan Parkı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nın ikinci gününe Ünlü Besteci ve Yorumcu Esat Kabaklı katıldı.

17.05.2018 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu Otoparkı ve Mimarsinan Parkı'nda kurulan Ramazan Sokağı'nın ikinci gününe Ünlü Besteci ve Yorumcu Esat Kabaklı katıldı. Programı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de izledi.

Ramazan Sokağı'na katılan Esat Kabaklı, Kayserililerin mübarek Ramazan ayını tebrik etti ve "Umarım ki bu ramazan İslam dünyasına huzur ve sevgi getirsin" ifadelerini kullandı. Esat Kabaklı, Filistin'de yaşanan acı nedeniyle kahramanlık türkülerimizi ve marşlarımızı seslendirdi. İzleyiciler de coşkulu bir şekilde bu eserlere eşlik etti.

Ramazan Sokağı'ndaki Esat Kabaklı'nın programını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de takip etti. Başkan Çelik, "Bil Oğlum" adlı esere vatandaşlarla birlikte eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, program sonunda Esat Kabaklı'ya teşekkür ederek çiçek verdi. Kayseri'nin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Çelik, bunu kahramanlık türkülerine coşkulu bir şekilde eşlik ederek gösterdiğini söyledi. Belediyeler olarak alt ve üst yapı yatırımlarını en iyi şekilde yaptıklarını vurgulayan Başkan Çelik, "Bunların dışında bir başka görevimiz de insana yatırım. Bu nedenle sosyal ve kültürel etkinlikler yapıyoruz" dedi. Başkan Mustafa Çelik, "Rabbim İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşını dindirsin" ifadelerini de kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esat Kabaklı Ramazan Sokağı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop'ta otomobil devrildi, 4 kişi yaralandı
    19:08 Sinop'ta otomobil devrildi, 4 kişi yaralandı

    Sinop'un Ayancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, F.I'nın kullandığı otomobil yol kenarındaki su kanalına devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 3 kişi yaralandı ve Ayancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun
    19:03 Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun' dedi. Çiçek, depremin Kayseri'de de hissedildiğini ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

  • Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi
    19:03 Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi

    Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'nde 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan 50 polise sertifika verdi. Kursiyerlere sertifikaları, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve diğer yetkililerin katıldığı bir törenle takdim edildi. Atlı polisler, toplumsal olaylar ve kalabalık etkinliklerde asayişin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.

  • Dr. Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı
    19:02 Dr. Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı

    AK Parti'den Düzce Belediye Başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü mazbatasını, Düzce Adliyesinde törenle aldı. Özlü, önümüzdeki 5 yılda Düzce'ye büyük ve önemli hizmetler yapacaklarını belirtti.

  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları
    18:58 Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları

    Bolu'da geçen yıl yaralı veya hasta halde bulunan 206 hayvandan 130'u tedavilerinin ardından doğaya salınırken 9'u hayvanat bahçelerine teslim edildi, çeşitli türlerin bulunduğu 67 canlı ise kurtarılamadı. Yaban hayvanlarıyla ilgili ihbar sayısında artış yaşandığı belirtilirken, iklim değişikliği ve yaban hayvanlarının beslenme alışkanlıklarındaki değişimlerin etkili olduğu ifade edildi. Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının artırıldığı ve yaban hayvanı ile insan etkileşimlerini azaltmak için projelerin hayata geçirildiği bildirildi.


Advertisement