Eşbaşkanlar: Halkın İradesiyle Geldik Halkın İradesiyle Gideriz - Son Dakika
Yerel

Eşbaşkanlar: Halkın İradesiyle Geldik Halkın İradesiyle Gideriz

Eşbaşkanlar: Halkın İradesiyle Geldik Halkın İradesiyle Gideriz

Belediyelere Kayyım atama yetkisi veren son OHAL kararnamesine karşı Batman Belediyesinde başlatılan nöbet eylemi basın açıklamasıyla devam ediyor.

09.09.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batmanda 'kayyım' atamasına karşı basın açıklaması

Yayınlanan son OHAL kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı ve valilere belediyelere kayyım atama yetkisi veren düzenlemeye karşı Batman Belediyesinde başlatılan nöbet eylemi basın açıklamasıyla devam ediyor.

Batman Belediyesi önünde yapılan basın açıklamasında konuşan Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, "Biz Batman halkının iradesi ve oylarıyla geldik, ancak Batman halkının iradesiyle gideriz" dedi.

Batman Belediyesi önünde yapılan basın açıklamasına HDP M. Ali Aslan ve Saadet Becerikli, HDP ve DBP il eşbaşkanları, Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Belediye Eşbaşkan yardımcıları, belediye çalışanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı basın açıklamasında ilk sözü alan Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, "Bugün burada geçen hafta Kanun hükmünde kararname ile yürürlüğe giren darbe zihniyetini protesto etmek için ve bu darbe zihniyetine karşı alanlarda olacağımızı belirtmek için burada bulunmaktayız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eşbaşkanlar: Halkın İradesiyle Geldik Halkın İradesiyle Gideriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement