Esenler'de Tekstil Dükkanını Soyan Çete Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Esenler'de Tekstil Dükkanını Soyan Çete Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı

Esenler'de tekstil dükkanını soyan çete önce kameraya sonra polise yakalandıİSTANBUL - Esenler'de kapalı kasa kamyonetle iş yerine gelerek 200 bin lira değerindeki tekstil ürünü çalan çete üyeleri, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

29.09.2018 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'de tekstil dükkanını soyan çete önce kameraya sonra polise yakalandı

İSTANBUL - Esenler'de kapalı kasa kamyonetle iş yerine gelerek 200 bin lira değerindeki tekstil ürünü çalan çete üyeleri, polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Ekiplerin kıstırdığı hırsızlardan birinin kaçmaya çalışırken kendi aracının altında kalarak yaralandığı öğrenildi. Hırsızlık anı ise kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz salı günü Esenler Giyimkent'te meydana geldi. Kapılı kasa kamyonetle bir iş yerine gelen 3 hırsız, levyeyle kepengini kırarak içeri girdi. Zanlılar iş yerinden 200 bin lira değerindeki 4 bin adet tekstil ürünü çaldı. Kamyonete yükleyerek kaçan hırsızları, polis ekipleri fark ederek takibe aldı. Takip esnasında hırsızlar polisleri fark edince kovalamaca yaşandı.

Kamyonetin altında kalarak yaralandı

Kovalamaca sonrası çete, Bağcılar'da izini kaybettirdi. Rahat bir şekilde çaldıkları ürünleri Fevzi Çakmak Mahallesi'nde satmaya çalışan hırsızların izlerini bulan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çeteyi köşede sıkıştırdı. Suçüstü yakalanan hırsızlardan biri aracın el frenini çekmeden kaçmaya çalıştığı esnada kamyonetin altında kalarak yaralandı. Ürünlerin ele geçirildiği olayda, hırsızlık anları ise kameralara yansıdı.

"Bizi değil vatan hainlerini çekin"

Gözaltına alınan Alkan D., Bülent A. ve Ednan İ. şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sevk esnasında gazetecilere tepki gösteren hırsızlar, "Bizi değil vatan hainlerini çekin" dedi. Kamyonetin altında kalan Bülent A.'nın ise vücudunun hastanede sarıldığı görüldü.

Esenler\'de Tekstil Dükkanını Soyan Çete Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Esenler'de Tekstil Dükkanını Soyan Çete Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı
    16:43 İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

    İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şube ekipleri tarafından yakalanan 4 kişi cezaevine gönderildi. Yapılan aramalarda 26 kilo 150 gram esrar ile 2 kilo 65 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Hatay'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi
    16:41 Hatay'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi

    Hatay'ın Antakya ilçesinde bir evde çıkan kavga ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Eve giren ekipler, kavga eden kardeşlerin yanı sıra diğer şüphelilerin de hareketlerinden şüphelenerek evde arama yaptı. Aramada, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen bir heykel, dışı kabartmalı bir obje ve birçok sikke ile tabanca fişeği ele geçirildi. Ekipler, evde bulunan 4 kişiyi gözaltına alarak objeleri Müze Müdürlüğüne teslim etti.

  • Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı
    16:40 Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

    Isparta'nın Gelendost ilçesine bağlı Yaka köyünde meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Gelendost Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu ve Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

  • İzmir'de Çocuğuna Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı
    16:40 İzmir'de Çocuğuna Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı

    İzmir'de bir baba, küçük yaştaki kız çocuğuna tır kullanmasına izin vererek sosyal medyada paylaştı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen baba hakkında idari para cezası kesildi ve adli işlem başlatıldı.

  • Bandırma'da hırsızlık şüphelisi çatı katında yakalandı
    16:31 Bandırma'da hırsızlık şüphelisi çatı katında yakalandı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinin Sunullah Mahallesi'nde bir ikametten hırsızlık ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Titiz bir çalışma sonucunda hırsızlık zanlısı, yan binanın çatısında saklanırken yakalandı. Yakalanan şüpheli üzerinde yapılan aramada çalıntı para ve banka kartları ele geçirildi. 28 yaşındaki şüpheli gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.

  • DUP Lideri Jeffrey Donaldson Cinsel Taciz Suçlamaları Nedeniyle İstifa Etti
    16:29 DUP Lideri Jeffrey Donaldson Cinsel Taciz Suçlamaları Nedeniyle İstifa Etti

    İngiltere (Demokratik Birlik Partisi) DUP lideri Jeffrey Donaldson, beklenmedik cinsel taciz suçlamaların ardından istifa etti. Parti, Jeffrey'nin başkanlığının yargı sürecinin sonucuna kadar askıya alındığını ve geçici parti lideri olarak Gavin Robinson'un atandığını duyurdu.

  • Brezilya'da 33 Katlı Bir Binada Yangın Çıktı
    16:26 Brezilya'da 33 Katlı Bir Binada Yangın Çıktı

    Brezilya'nın Recife kentinde inşaat halindeki 33 katlı bir binada çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangının binanın en üst katında başladığı ve tüm binayı sardığı belirtilirken, çevredeki binaların alevlerin yayılma riski nedeniyle tahliye edildiği bildirildi. Yangının kısa devre nedeniyle çıktığı düşünülüyor.

  • İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı sahilinde çöp birikintileri oluştu
    16:24 İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı sahilinde çöp birikintileri oluştu

    İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı Sahili'nde, denizin bir kısmı çöp birikintileriyle kaplandı. Pet şişe, poşet ve diğer çöplerin suyun üzerinde kaldığı görüldü. Vatandaşların yürüyüş yaptığı ve bisiklet sürdüğü sahildeki çöp birikintisi cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Gaziantep'te 9 Kilogram Esrar Ele Geçirildi
    16:21 Gaziantep'te 9 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

    Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir ikamete operasyon düzenledi. Operasyonda 9 kilogram sıkıştırılmış esrar ele geçirildi ve bir şüpheli yakalandı.

  • İskenderun'da Asayiş Uygulamasında 10 Zanlıdan 2'si Tutuklandı
    16:21 İskenderun'da Asayiş Uygulamasında 10 Zanlıdan 2'si Tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde yapılan asayiş uygulamasında 10 zanlı yakalandı. Uygulamada av tüfeği, hassas terazi, cep telefonu, sentetik uyuşturucu ve kenevir ele geçirildi. Zanlılardan 2'si tutuklandı.

  • Küçükçekmece'de Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı
    16:20 Küçükçekmece'de Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı

    Küçükçekmece'de bulunan bir tekstil fabrikasının deposunda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 45 dakikalık müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangında yaralanan veya can kaybı yaşanmazken, fabrikanın deposunda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

  • Karabük'te yapılan adli aramada çok sayıda silah ele geçirildi
    16:20 Karabük'te yapılan adli aramada çok sayıda silah ele geçirildi

    Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan adli aramada 4 farklı adreste 1 ruhsatsız tabanca, 3 kuru sıkı tabanca, ruhsatsız av tüfeği, havalı tüfek, kesici alet, muşta, 3 adet 9 milimetre fişek, 10 adet 12 cal. fişek, 4 adet neurontin 600 mg sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Şahıslara toplam 21 bin 936 TL idari para cezası uygulandı. Gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi ve serbest bırakıldı.


Advertisement