Esenler'de Temcid-İ Şerifli Mevlid Kandili - Son Dakika
Yerel

Esenler'de Temcid-İ Şerifli Mevlid Kandili

Esenler\'de Temcid-İ Şerifli Mevlid Kandili

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) doğum günü olan Mevlid Kandili, Esenler’de Temcid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle kutlandı.

02.01.2015 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) doğum günü olan Mevlid Kandili, Esenler'de Temcid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle kutlandı.

Esenler Belediyesi ile Esenler Müftülüğü, Mevlid Kandili kutlama programında, Esenler'de bir ilk gerçekleştirildi. Esenler Son Durak Camii'nde gerçekleştirilen programda, Hz. Muhammed Mustafa'yı (sav) öven, yücelten, yüceliklerini aşkla ilan eden ilahi ve kasideler, bir Osmanlı geleneği olan Temcid-i Şerifler ile okundu. Peygamber Efendimiz'e (sav) naatların okunduğu ve Kur'an-ı Kerim tilavet edildiği gecede Mevlid Kandili idrak edildi.

Esenler Belediyesi'nin mevlit şekeri ve kandil simidi dağıttığı geceye katılan Esenler halkı, dualarla Hz. Muhammed'i anmanın huzurunu yaşadı. Geceye katılan vatandaşlardan Muzaffer Türk ve Bayram Fındık ise Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya geceden dolayın teşekkür etiklerini belirttiler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenler'de Temcid-İ Şerifli Mevlid Kandili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement