Esenler Gençliğine 10 Dev Gençlik Merkezi - Son Dakika
Güncel

Esenler Gençliğine 10 Dev Gençlik Merkezi

Esenler Gençliğine 10 Dev Gençlik Merkezi

10 mahallede kurulan Esenler Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da katılacağı bir törenle hizmete açılacak.

03.01.2012 16:28  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenlerli öğrencilerin hem sosyal, hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Esenler Gençlik ve Bilgi Evleri (ESGEV)'in resmi açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katılımıyla açılıyor. Esenler'de yaşayan 9-15 yaş arası öğrencilerin eğitiminde, ev ve okuldan sonra üçüncü bir eğitim yeri olan ESGEV, öğrencilere hem rahat ders çalışabilecekleri hem de sosyal ve kültürel aktivitelere aktif katılma ortamı sunuyor.

Çiftehavuzlar, Havaalanı, Fatih, Kazım Karabekir, Nene Hatun, Yavuz Selim, Birlik, Fevzi Çakmak, Turgutreis ve Oruçreis Mahallelerinde hizmete açılan ESGEV, öğrencilere okul dışındaki zamanlarını daha verimli geçirme imkânı sağlıyor. Binlerce öğrencinin eğitim aldığı ESGEV'lerde, okulda gördükleri derslerine takviye dersler alan öğrenciler etüt ve satranç odaları, kütüphane, tiyatro salonu, cep sineması ve internet erişim odalarında da keyifli ve dolu dolu vakit geçirebiliyor.

Alanlarında uzman genç ve dinamik öğretmenler rehberliğinde günlük hayatın stresinden uzak, ders ve sınav kaygısı olmadan eğitim alan öğrenciler, istedikleri her konuda rehberlik hizmeti alabildikleri gibi kabiliyet ve ilgilerine göre çeşitli sosyal ve kültürel hobi kulüplerine de katılabiliyor.

ESGEV büyüyor, öğrenciler gelişiyor

ESGEV'de hizmet alan öğrencilerin, ürettikleri ürünleri etkin bir şekilde paylaştıklarını belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Esenler'deki her bir çocuğumuz bu atmosfer içinde, bu duyguyu paylaşması ayrı bir sevinç kaynağı" dedi. Esenler'de hizmet veren ESGEV zincirine bugüne kadar 10 halka eklediklerini söyleyen Göksu, yakın bir zamanda Esenler'in tüm mahallelerinde en az bir ESGEV açacaklarını söyledi.

Bakan Kılıç'ın katılımıyla açılıyor

Öğrencilerin hem sosyal, hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Esenler Gençlik ve Bilgi Evleri (ESGEV)'in resmi açılışı; Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katılımıyla gerçekleşiyor. Toplam 10 şubesi olan ve binlerce Esenlerli öğrenciye hizmet veren ESGEV'in 6 Ocak Cuma günü saat 15.00'de gerçekleştirecek açılışına tüm halkımız davetli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler Gençliğine 10 Dev Gençlik Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement