Esenlerli Çocuklar Hayvanlarla Hayallerine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Esenlerli Çocuklar Hayvanlarla Hayallerine Kavuştu

Esenlerli Çocuklar Hayvanlarla Hayallerine Kavuştu

hayvanat bahçesinde birbirinden farklı türdeki hayvanları görmek isteyen Esenlerli çocukların "365 Gün 365 Çocuk 365 Hayal" projesi sayesinde hayalleri gerçek oldu.

03.04.2018 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

hayvanat bahçesinde birbirinden farklı türdeki hayvanları görmek isteyen Esenlerli çocukların "365 Gün 365 Çocuk 365 Hayal" projesi sayesinde hayalleri gerçek oldu.

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan "365 Gün 365 Çocuk 365 Hayal" projesi ile Esenlerli çocukların hayalleri gerçeğe dönüşüyor. 'Hayal Kumbarası'nda biriken çocukların hayallerinden bazıları da hayvanat bahçesine gitmek ve birbirinden farklı türdeki hayvanları görmek vardı.

Proje kapsamında Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza öncülüğünde 18 çocuk, aileleriyle birlikte Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nı ziyaret etti. Güneşli havanın ve temiz doğanın keyfini çıkaran çocuklar, televizyondan gördükleri hayvanları ilk kez canlı görme fırsatı yakaladılar. Çocuklar dünyanın dört bir tarafından gelen 288 farklı hayvan türünü inceleyerek hem hayallerini gerçeğe dönüştürdüler hem de hayvanlar aleminde keyifli bir yolculuğa çıktılar. Aslandan jaguara, maymundan zürafaya kadar pek çok hayvan türünü büyük bir merak ve ilgiyle inceleyen çocuklar, heyecanlı gözlerle ilk defa gördükleri hayvan türlerinin fotoğraflarını çekerek görevlilerden bilgi aldılar.

At binme hayali olan çocuklar da ilk kez ata binmenin de heyecanını yaşadılar. En sevdiği hayvanın at olduğunu söyleyen 6'ncı sınıf öğrencisi Esmanur Üray, "Benim 29 tane horozum, 2 kekliğim, 1 tane de tavşanım var, onları çok seviyorum ama en çok atları seviyorum. Hayalim de at binmekti, Esenler Belediyesi bizden hayallerimizi yazmamızı istediğinde at binmek istediğimi yazmıştım. Bugün de bu hayalimi gerçekleştirdim, çok mutluyum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenlerli Çocuklar Hayvanlarla Hayallerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement